$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de Doctorat în Științe alimentare Part time în Asia 2021/2022

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic. Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure.… Citeste mai mult

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Științe alimentare Part time în Asia 2021/2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Emiratele Arabe Unite

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și anali ... +

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Concentrarea este menită să consolideze și să consolideze cunoștințele studenților cu privire la principiile și procesele științifice folosite pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Aug 2022
31 Dec 2021
Campus