PHDSTUDIES

Găsește Programe de Doctorat în Științe alimentare în Asia 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Doctorat în Științe alimentare în Asia 2020

2 Rezultate din Științe alimentare, Asia Filter

Doctor în filozofie (doctorat) în știința alimentelor

UAEU United Arab Emirates University
Doctorat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
28 Feb 2021
Engleză
Campus

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și anali ...

Citeste mai mult

Dalian Polytechnic University
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Chinez
Campus

Două scrisori de recomandare de la profesori Pase DPU examenul de admitere Fiind în vârstă de la 18 și 45 de DPU Prima clasă Bursa: 3,000RMB / an DPU de clasa a doua burse: 2, ...

Citeste mai mult