$close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe de Doctorat în Științe alimentare în Europa 2022

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii. Științe alimentare se concentrează pe studiul… Citeste mai mult

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Doctorat în Științe alimentare în Europa 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Saint Petersburg, Rusia

Programul este dedicat pregătirii tinerilor oameni de știință și specialiști în următoarele teme de cercetare: Biotehnologia substanțelor biologic active derivate din material ... +

Programul este dedicat pregătirii tinerilor oameni de știință și specialiști în următoarele teme de cercetare: Biotehnologia substanțelor biologic active derivate din materiale vegetale, Biotehnologia moleculară, Biotehnologia mediului, Biotehnologia produselor alimentare specializate, Cercetarea privind calitatea și siguranța materiilor prime, produse alimentare finite, ingrediente și substanțe biologic active obținute prin metode biotehnologice; metode de evaluare a autenticității produselor și componentelor alimentare biotehnologice. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Rusă
01 Oct 2022
Campus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie ... +

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Nov 2022
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dre ... +

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dreptului la securitatea alimentară necesită o abordare cuprinzătoare care ia în considerare riscurile asociate alimentelor de la fermă la masă și care ia în considerare toate perspectivele posibile. În plus, ia în considerare într-un mod foarte deosebit importanța crescândă a riscurilor nutriționale, având în vedere prevalența îngrijorătoare a obezității în prezent și în principal la copii și adolescenți. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Spaniolă, Gallegan
Oct 2022
10 Sept 2022
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Selinus University of Science and Literature
Londra, Regatul Unit +1 Mai mult

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile ... +

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor procesării, ambalării, distribuției și evaluării alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alim ... +

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alimentară, nutriție și aprovizionarea cu alimente.Acesta acoperă întregul lanț alimentar de la fermă până la furculiță și pune un accent puternic pe legătura dintre îmbunătățirea siguranței alimentare și nutriție și îmbunătățirea sănătății publice. Puncte forte ale cercetării Platforme tehnologice și analitice avansate și emergente (biosenzori, izotopici și benzi desenate) Siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Sănătatea animalelor și diagnosticarea bolilor Securitatea alimentară globală Metabolomica alimentară și nutrițională Măsurătorile calității alimentelor și nutriției Chimia alimentelor Metodologia de detectare a siguranței alimentelor Trasabilitatea și autenticitatea alimentelor Imunodiagnostic pentru detectarea contaminanților alimentari și a toxinelor Compuși naturali și aplicațiile lor pentru sănătate Alimente noi și funcționale Biomolecule terapeutice Caracteristici speciale Studenții vor avea sediul în laboratoare moderne, de clasă mondială, echipate cu instrumente analitice de ultimă generație, foarte avansate. Elevii vor dobândi o experiență practică excelentă a tehnicilor analitice avansate și emergente pentru analiza și monitorizarea siguranței alimentelor. Școala are o gamă largă de legături internaționale puternice cu guvernele, mediul academic și industria. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Republica Cehă

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară.

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Ph.D. în știința alimentelor

Ph.D. în știința alimentelor -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Italiană, Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Auream Phoenix University for Women
Londra, Regatul Unit

Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub f ... +

Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub forma unei teze de doctorat. Doctoratul (Doctorul în Filosofie) este singura diplomă de doctorat care poate fi obținută prin învățământ la distanță. Principala cerință pentru un doctorat online prin învățământ la distanță este prezentarea și discutarea unei teze de cel puțin 100 de pagini pentru revizuire și evaluare de către un comitet academic de la Universitatea Selinus. Cercetarea în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să ofere populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și la prețuri accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor de procesare, ambalare, distribuție și evaluare a alimentelor. Implica multe discipline și folosește principiile de biologie, microbiologie, chimie, biochimie, biochimie, nutriție, fizică și inginerie pentru a rezolva probleme practice legate de industria alimentară. Oamenii de știință din domeniul alimentației au fost printre primii care au lucrat cu biotehnologia. Oamenii de știință din domeniul alimentației lucrează cu alimente din momentul în care acestea părăsesc fermă până la depozitarea produsului final, inclusiv toate operațiunile de procesare, preparare și distribuție. În plus, ele determină factorii care influențează siguranța, valoarea nutrițională și acceptabilitatea alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online