close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe de Doctorat în Științe alimentare în Europa 2021

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii. Științe alimentare se concentrează pe studiul… Citeste mai mult

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de Doctorat în Științe alimentare în Europa 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie ... +

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Oct 2021
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dre ... +

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dreptului la securitatea alimentară necesită o abordare cuprinzătoare care ia în considerare riscurile asociate alimentelor de la fermă la masă și care ia în considerare toate perspectivele posibile. În plus, ia în considerare într-un mod foarte deosebit importanța crescândă a riscurilor nutriționale, având în vedere prevalența îngrijorătoare a obezității în prezent și în principal la copii și adolescenți. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Spaniolă
Oct 2021
10 Sept 2021
Campus
 
Queen's University Belfast
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare

Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Republica Cehă

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară.

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Ph.D. în știința alimentelor

Ph.D. în știința alimentelor -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Italiană, Engleză
Oct 2021
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Selinus University of Science and Literature
Londra, Regatul Unit +1 Mai mult

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile ... +

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor procesării, ambalării, distribuției și evaluării alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici