$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Doctorate în Științe alimentare Cu jumătate de normă 2021/2022

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într… Citeste mai mult

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Științe alimentare Part time 2021/2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Queen’s University of Belfast – Medical Faculty
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în materie de sig ... +

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în materie de siguranță alimentară, nutriție și aprovizionare cu alimente. Acoperă întregul lanț alimentar de la fermă la furculiță și pune un accent puternic pe legătura dintre siguranța alimentară îmbunătățită și nutriția și sănătatea publică îmbunătățită. Puncte forte ale cercetării Platforme tehnologice și analitice avansate și emergente (biosenzori, izotopi și benzi desenate) Siguranța alimentelor și furajelor pentru animale Diagnosticul sănătății și bolilor animalelor Securitatea alimentară globală Metabolomica alimentară și nutrițională Măsurători ale calității alimentelor și nutriției Chimia alimentelor Metodologia de detectare a siguranței alimentare Trasabilitatea și autenticitatea alimentelor Imunodiagnostic pentru detectarea contaminanților alimentari și a toxinei Compuși naturali și aplicațiile lor pentru sănătate Alimente noi și funcționale Biomolecule terapeutice Cerințe de intrare Cerința academică minimă pentru admiterea la un program de studii de cercetare este, în mod normal, o diplomă de onoare de clasa a doua de la un furnizor britanic sau ROI HE, sau o calificare echivalentă acceptată de universitate. Informații suplimentare pot fi obținute contactând școala. Informații suplimentare pentru studenții internaționali Studenții internaționali care doresc să aplice la Queen's University Belfast (și pentru care limba engleză nu este prima lor limbă), trebuie să poată demonstra competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de cursul lor de studiu sau cercetare. Cetățenii care nu sunt membri ai SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrație pentru vize și imigrație din Marea Britanie (UKVI) pentru limba engleză în vederea obținerii vizei. Este necesară dovada unui scor IELTS de 6,0, cu cel puțin 5,5 în orice componentă sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru universitate. Luat în ultimii 2 ani. Caracteristici speciale Studenții vor avea sediul în facilități moderne de laborator, de clasă mondială, echipate cu instrumente analitice de ultimă generație, extrem de avansate. Elevii vor dobândi o experiență practică excelentă a tehnicilor analitice avansate și emergente pentru analiza și monitorizarea siguranței alimentare. Școala are o gamă largă de legături internaționale puternice cu guvernele, mediul academic și industria. Perspectivele de carieră Absolvenții reginei obțin beneficii excepționale. Inițiativele unice, cum ar fi Degree Plus și Researcher Plus, ne consolidează angajamentul față de angajabilitate, în timp ce programele inovatoare de leadership și executivi, alături de integrarea sterlină cu experți în afaceri, îi ajută pe studenții noștri să obțină poziții cheie de conducere atât la nivel național, cât și internațional. Absolvenții reginei obțin beneficii excepționale. Inițiativele unice, cum ar fi Degree Plus și Researcher Plus, ne consolidează angajamentul față de angajabilitate, în timp ce programele inovatoare de leadership și executivi, alături de integrarea sterlină cu experți în afaceri, îi ajută pe studenții noștri să obțină poziții cheie de conducere atât la nivel național, cât și internațional. Taxe și finanțare Există o serie de opțiuni de finanțare și bursă disponibile pentru cei care iau în considerare studiul la Queen's. Burse de doctorat finanțate Oferim burse complet finanțate cercetătorilor postuniversitari remarcabili din cele trei facultăți și cinci centre de formare doctorală. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Emiratele Arabe Unite

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și anali ... +

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Concentrarea este menită să consolideze și să consolideze cunoștințele studenților cu privire la principiile și procesele științifice folosite pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Aug 2022
31 Dec 2021
Campus
 
Selinus University of Science and Literature
Londra, Regatul Unit +1 Mai mult

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile ... +

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor procesării, ambalării, distribuției și evaluării alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Republica Cehă

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară.

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
30 Apr 2022
Campus