$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Doctorat în Științe alimentare in Italia 2022

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect. Științele alimentației este un domeniu de studiu, care se concentrează asupra compoziției biologice a produselor alimentare, precum și procesele chimice necesare pentru a crea p… Citeste mai mult

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Științele alimentației este un domeniu de studiu, care se concentrează asupra compoziției biologice a produselor alimentare, precum și procesele chimice necesare pentru a crea produse alimentare. Prin invatarea despre științele alimentelor, indivizii pot fi preparate pentru a crea produse alimentare sigure și nutritive, care pot fi livrate în condiții de siguranță în întreaga lume.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe Doctorale de Top în Științe alimentare in Italia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul in Italia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie ... +

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Nov 2022
Campus
 
Selinus University of Science and Literature
Bologna, Italia +1 Mai mult

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile ... +

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor procesării, ambalării, distribuției și evaluării alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 
University of Parma
Parma, Italia

Ph.D. în știința alimentelor

Ph.D. în știința alimentelor -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Italiană, Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online