PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Științe alimentare in Italia 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Științele alimentației este un domeniu de studiu, care se concentrează asupra compoziției biologice a produselor alimentare, precum și procesele chimice necesare pentru a crea produse alimentare. Prin invatarea despre științele alimentelor, indivizii pot fi preparate pentru a crea produse alimentare sigure și nutritive, care pot fi livrate în condiții de siguranță în întreaga lume.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe Doctorale de Top în Științe alimentare in Italia 2020

2 Rezultate din Științe alimentare, Italia Filter

Internațional doctor în inginerie alimentară și biotehnologie

Free University of Bozen-Bolzano
Italia, Bolzano
Doctorat
Octombrie 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul acestui program de doctorat internațional este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări ale ingineriei și bioteh ...

Citeste mai mult

Doctor în științe alimentare

University of Parma
Italia, Altavilla Vicentina + 1 Mai mult
Doctorat
Octombrie 2020
<
La zi
Italiană
Engleză
Campus

Doctor în științe alimentare

Citeste mai mult