$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Doctorat în Științe alimentare în Marea Britanie 2022

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.   Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajut… Citeste mai mult

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajuta la producerea de alimente durabile, hrănitoare și ușor accesibile. Am studiat științele alimentare pot contribui la realizarea unei mai bune înțelegeri a dezvoltării sistemelor de alimentare și modul de a crea resurse alimentare durabile pentru generațiile viitoare.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Programe Doctorale de Top în Științe alimentare în Marea Britanie 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Marea Britanie
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Belfast, Regatul Unit

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alim ... +

Strategii de cercetare Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în siguranța alimentară, nutriție și aprovizionarea cu alimente.Acesta acoperă întregul lanț alimentar de la fermă până la furculiță și pune un accent puternic pe legătura dintre îmbunătățirea siguranței alimentare și nutriție și îmbunătățirea sănătății publice. Puncte forte ale cercetării Platforme tehnologice și analitice avansate și emergente (biosenzori, izotopici și benzi desenate) Siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Sănătatea animalelor și diagnosticarea bolilor Securitatea alimentară globală Metabolomica alimentară și nutrițională Măsurătorile calității alimentelor și nutriției Chimia alimentelor Metodologia de detectare a siguranței alimentelor Trasabilitatea și autenticitatea alimentelor Imunodiagnostic pentru detectarea contaminanților alimentari și a toxinelor Compuși naturali și aplicațiile lor pentru sănătate Alimente noi și funcționale Biomolecule terapeutice Caracteristici speciale Studenții vor avea sediul în laboratoare moderne, de clasă mondială, echipate cu instrumente analitice de ultimă generație, foarte avansate. Elevii vor dobândi o experiență practică excelentă a tehnicilor analitice avansate și emergente pentru analiza și monitorizarea siguranței alimentelor. Școala are o gamă largă de legături internaționale puternice cu guvernele, mediul academic și industria. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Selinus University of Science and Literature
Londra, Regatul Unit +1 Mai mult

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile ... +

Cercetările în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să furnizeze populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor procesării, ambalării, distribuției și evaluării alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online
 
Auream Phoenix University for Women
Londra, Regatul Unit

Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub f ... +

Doctoratul prin cercetare prin Învățare la distanță este acordat după finalizarea cu succes a unei specializări de cercetare teoretică. Această cercetare este prezentată sub forma unei teze de doctorat. Doctoratul (Doctorul în Filosofie) este singura diplomă de doctorat care poate fi obținută prin învățământ la distanță. Principala cerință pentru un doctorat online prin învățământ la distanță este prezentarea și discutarea unei teze de cel puțin 100 de pagini pentru revizuire și evaluare de către un comitet academic de la Universitatea Selinus. Cercetarea în acest domeniu al științei alimentelor ar trebui să furnizeze date despre cum să ofere populației lumii alimente sigure, hrănitoare, apetisante și la prețuri accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită un studiu aprofundat al problemelor de procesare, ambalare, distribuție și evaluare a alimentelor. Implica multe discipline și folosește principiile de biologie, microbiologie, chimie, biochimie, biochimie, nutriție, fizică și inginerie pentru a rezolva probleme practice legate de industria alimentară. Oamenii de știință din domeniul alimentației au fost printre primii care au lucrat cu biotehnologia. Oamenii de știință din domeniul alimentației lucrează cu alimente din momentul în care acestea părăsesc fermă până la depozitarea produsului final, inclusiv toate operațiunile de procesare, preparare și distribuție. În plus, ele determină factorii care influențează siguranța, valoarea nutrițională și acceptabilitatea alimentelor. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză, Italiană
Online