Compară Programe de Doctorat în Științe alimentare în Mexic 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.   Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de su… Citeste mai mult

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Programe Doctorale de Top în Științe alimentare în Mexic 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Universidad de Sonora
Hermosillo , Mexico

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele aferen ... +

Obiectiv general: Să ofere un cadru de pregătire academică specializată absolvenților de Științe Biologice, Chimico-Biologi, Ingineria Chimică, Agronomiști și carierele aferente, formând resurse umane de nivel excelent, cu pregătire solidă în diferite domenii ale științei, capabile să efectuează cercetări originale și independente, care reprezintă progrese semnificative în domeniul științelor alimentare și al tehnologiei, cu un accent mai mare pe zonele de cereale și produse de acvacultură. De asemenea, oferiți-le o imagine de ansamblu aprofundată și cuprinzătoare, astfel încât să fie capabili să identifice problemele relevante în domeniile lor de lucru și să genereze cunoștințe aplicabile. -
Doctorat
La zi
4 ani
Spaniolă
Campus