$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de Doctorat în Științe alimentare Cu jumătate de normă în Orientul Mijlociu 2021/2022

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare. Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința ali… Citeste mai mult

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Orientul Mijlociu este locul de nastere al mai multor religii majore actuale și imperii influente din trecut milenii. Oamenii de știință și absolvenți a beneficia de ele însele cufundarea în aceste culturi și de a obține o înțelegere mai profundă a uneia din regiunile cele mai vibrante din lume.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Științe alimentare Cu jumătate de normă în Orientul Mijlociu 2021/2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Emiratele Arabe Unite

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și anali ... +

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Concentrarea este menită să consolideze și să consolideze cunoștințele studenților cu privire la principiile și procesele științifice folosite pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Aug 2022
31 Dec 2021
Campus