Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi Doctorate în Științe alimentare Cu jumătate de normă 2019

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Științe alimentare Part time 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Științe alimentare

Brno University of Technology

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. ... [+]

Chimie și Tehnologie a Alimentelor

Abreviere: DKAP_CHTP

Nivelul unității de curs: Doctorat

Facultatea: Facultatea de Chimie

An universitar: 2019/2020

Un titlu acordat: Ph.D.

Calificarea acordată: Ph.D. în domeniul "Chimie și tehnologie a produselor alimentare"

Nivelul de calificare: Doctoral (ciclul 3)

Cerințe specifice de admitere:

Master în inginerie chimică, chimie alimentară sau alte specializări chimice obținute la facultăți universitare, TIC Praga sau universități agricole.

Rezultate cheie de învățare:

Ph.D. studiile și studiile legate de studiu se concentrează asupra dobândirii și dezvoltării cunoștințelor teoretice și a competențelor experimentale în domeniile chimiei alimen- tare și proceselor tehnologice de producție alimentară, chimie analitică și fizică aplicată, microbiologie, biochimie și biotehnologie moleculară. Studiul este conceput în conformitate cu dezvoltarea științei alimentelor și a tehnologiilor alimentare și a altor specializări de bază și aplicații.... [-]

Republica Cehă Brno
Septembrie 2019
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și ... [+]

Doctor în filosofie (Ph.D.) Concentrație: Știința alimentară

Ph.D. concentrarea "Food Science" își propune să ofere studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, prelucrarea și ingineria alimentelor, precum și alimentele inovatoare și funcționale. Concentrarea este menită să consolideze și să consolideze cunoștințele studenților cu privire la principiile și procesele științifice folosite pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. În plus, concentrarea oferă o educație profesională bazată pe știință care cuprinde teoria, cercetarea practică și aplicarea științei și tehnologiei pentru alimentele convenționale și noi. Mai mult decât atât, acest program este conceput pentru a produce expertiza științifică alimentară postuniversitare cu cunoștințele și abilitățile de a dezvolta și de a excela în continuare în lumea profesională.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Strategii de cercetare ... [+]

Strategii de cercetare

[-]
Regatul Unit Belfast
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză