$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Programe de Doctorat în Științe alimentare Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2021/2022

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.În programele de stiinta alimentelor elevii să învețe principiile științifice din spatele prelucrare a produselor alimentare, depozitarea, ambalarea și distribuția.… Citeste mai mult

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

În programele de stiinta alimentelor elevii să învețe principiile științifice din spatele prelucrare a produselor alimentare, depozitarea, ambalarea și distribuția. Ei studiază nutriția umană, chimie alimentară, microbiologie, precum și sănătatea și siguranța oamenilor.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Științe alimentare Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Republica Cehă
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Republica Cehă

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară.

Scopul studiului este de a ajunge la echilibrul dintre abilitățile teoretice și experimentale și aplicarea procedurilor generale în chimie și tehnologia alimentară. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
30 Apr 2022
Campus