25 Doctorat Programe în Știință moleculară 2024

Doctorat Programe în Știință moleculară 2024Filter
    • Munich, Germania

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Graduate School Life Science München (LSM) oferă un program de doctorat internațional pentru cercetători de ultimă generație motivați și calificați din punct de vedere academic la una dintre universitățile de top din Europa - Universitatea Ludwig-Maximilians din München.

    • South Orange, Statele Unite ale Americii

    La zi

    6 ani

    În campus

    Engleză

    Cu un doctorat în bioștiință moleculară, persoanele fizice dobândesc o înțelegere cuprinzătoare a biologiei la nivel molecular și celular, deschizând căi de acces la diverse activități profesionale. În New Jersey, cu peisajul său farmaceutic și biotehnologic înfloritor, cei cu un doctorat pot conduce inițiative de cercetare de ultimă oră, pot participa la descoperirea de medicamente sau pot gestiona echipe care lucrează la frontierele progreselor biotehnologice.

    • Storrs, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Munca absolventă în inginerie chimică și biomoleculară oferă studenților o oportunitate de a-și continua studiile și cercetarea. Programul nostru de absolvire folosește instrumente și resurse de ultimă oră, astfel încât să putem contribui la modelarea de noi metodologii pentru cercetarea ingineriei chimice și biomoleculare. Ajutăm la furnizarea de cursuri și cercetare ghidată pentru MS și Ph.D. elevi. Această expunere permite studenților să aibă principii de bază îmbunătățite pe care studenții le primesc ca studenți. Cercetarea lor oferă o experiență de neegalat în rezolvarea problemelor, o componentă cheie a problemelor provocatoare de astăzi pentru un mâine mai bun.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de biologie celulară și moleculară la programul Universității de Stat din Dakota de Nord oferă pregătire interdisciplinară a studenților absolvenți în domeniile biochimiei și biologiei celulare și moleculare.

    • Richardson, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul programul în biologie moleculară și celulară începe cu cursuri de bază în biochimie, biologie moleculară, biologie celulară și biologie cantitativă. Doctorat candidații efectuează cercetări experimentale sau computaționale într-un laborator la alegere. Cercetările din cadrul Departamentului de Științe Biologice sunt organizate în cinci domenii de forță, care sunt: (1). Biochimie și biofizică; (2). Genomică, sisteme și biologie computațională; (3). Microbiologie; (4). Biologie moleculară și celulară; (5). Fiziopatologie (cancer, neurobiologie, boli infecțioase).

    • Dallas, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Studenții înscriși la studii postuniversitare de doctorat efectuează cercetări de disertație sub îndrumarea facultății de experți în domeniile îmbătrânirii, dezvoltării neuronale și neuropatogenezei, epigenetică și reglarea genelor, biologie structurală, inflamație și imunitate, rezistență la medicamente, biologie a cancerului și boli infecțioase.

    • Kent, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 ani

    În campus

    • Cardiff, Regatul Unit

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    • Hong Kong, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Un program postuniversitar comun în nanoștiință și tehnologie, inițiat de școlile de știință și inginerie, poate oferi sprijin pe termen lung cercetării și formării noastre continue, precum și dezvoltării tehnologiei și eforturilor de comercializare. Doctoratul programul își propune să insufle studenților abilitățile necesare pentru a identifica problemele de cercetare în ingineria chimică, să formuleze un plan original de cercetare și să dezvolte soluții creative și inovatoare care să abordeze problema cercetării.

  • La zi

    În campus

    Engleză

    Programul Molecular Biosciences ofera un program interdisciplinar spre un doctorat în filozofie în științele vieții. Studenții în programul MBSP sunt în măsură să continue cercetarea dincolo de granițele departament, înainte de a selecta o anumită zonă de studiu, la sfârșitul primului an.

  • La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Școala Internațională de Studii Avansate (SISSA), Centrul Internațional pentru Inginerie Genetică Biotehnologie (ICGEB), Universitatea din Trieste si Universitatea din Udine oferă un nou program de doctorat în comun în Biologie Moleculara (jumbo).

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    5 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat în științe moleculare ale vieții (DMLS) contribuie la dorința lui Khalifa Universityde a deveni un centru de excelență în știință, inginerie și medicină în regiune și nu numai. Programul sprijină alinierea Universității la planul Abu Dhabi Economic Vision 2030 prin furnizarea unei educații excelente la nivel internațional și a experienței studenților în știință, rezultând profesioniști în știință cu înaltă calificare, capabili să transfere tehnologii de ultimă generație în sectoarele prioritare ale industriei, afaceri și guvern

    • Al Ain, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Diploma acordată, ca recunoaștere a îndeplinirii cerințelor acestui program, este „Doctor în biologie celulară și moleculară”. Planul de studiu pentru doctorat Programul va consta în total de 54 de ore de credit. . studenții trebuie să completeze toate cerințele de diplomă în cel puțin șase (6) și maximum douăsprezece (12) semestre după înmatriculare. Programul include 6 ore de credit ale cursurilor obligatorii ale Colegiului de Științe (COS), 9 ore de credit ale cursurilor obligatorii ale programului. , 6 ore de credit CH pentru programele elective și 30 de ore de credit pentru teză.

    • Warsaw, Polonia

    În campus

    Lustrui

    Cooperarea cu neurobiologi excelenți, biologi moleculari și biochimiști. Burse pentru toți doctoranzii. Excursii la conferințe în străinătate. Accent pe experimente ambițioase, cu prelegeri limitate pe cât posibil. Pe scurt, așa este calea către doctorat. titlu la Institutul de biologie experimentală Nencki de la Academia de Științe din Polonia arată.

    • Novato, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Primul doctorat al națiunii programul în biologia îmbătrânirii oferă absolvenților o oportunitate fără precedent de a învăța de la liderii mondiali în domeniul cercetării îmbătrânirii, atât la Buck Institute , cât și la Școala de Gerontologie USC Davis din Los Angeles.