PHDSTUDIES

Găsește Programe de Doctorat în Știința informării în America de Nord 2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Studiul științei informației combină abilitățile practice ale expertizei informatice cu o înțelegere a modului în care oamenii interacționează cu tehnologia. Cursurile pot include învățarea limbajelor de programare pe calculator, implementarea programelor de calculator și învățarea despre interacțiunea om-calculator.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Vezi Programe de Doctorat în Știința informării în America de Nord 2020

1 Rezultate din Știința informării, America de Nord Filter

Doctor în informatică și informatică

Rochester Institute of Technology (RIT)
Doctorat
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Ph.D. în științele informatice și informatice este o diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregătiți. ...

Citeste mai mult