Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Doctorate în Știința sporturilor

Un doctorat sau doctor în filosofie este o diplomă avansată care constă în cunoștințe bazate pe cercetare într-un anumit domeniu. Este nevoie de o medie de patru ani pentru a obține gradul, iar programele pot fi disponibile la școli din întreaga lume.

Elevii ar putea să se întrebe, ce este doctoratul în știința sportivă? Acest program este conceput pentru a pregăti studenții să devină cercetători și cercetători în domeniile kinesiologie și știința sportului. În funcție de curriculum-ul specific, elevii pot lua metode de cercetare și cursuri de statistică, pot participa la seminarii de doctorat, pot pregăti o teză sau o disertație finală și pot lua cursuri elective. Cercetarea poate fi efectuată în domeniul tehnologiei, al sănătății, în ceea ce privește sportul, biomecanica, psihologia socială a sportului, setările de sănătate și exercițiile legate de copii, vârstnici și atleții de elită.

Elevii pot dobândi abilități transferabile, cum ar fi rezolvarea problemelor, comunicarea și analiza critică, care este benefică în multe domenii ale vieții.Un doctorat poate, de asemenea, ajuta absolvenții să fie mai competitivi atunci când caută locuri de muncă.

Atunci când cercetează școli, elevii ar trebui să știe că costurile pot varia semnificativ de la un la altul. Programele pot fi disponibile pe plan internațional, deci costurile de localizare și de călătorie ar trebui să fie de asemenea luate în considerare. Apelarea școlilor și întrebarea cu privire la anumite taxe de școlarizare și taxe pot oferi studenților o idee mai bună a ceea ce să buget pentru durata programului.

Doctoratul în știința sportivă poate pregăti studenții pentru o varietate de cariere. Locul de muncă specific poate depinde de domeniul specific al studenților în domeniul cercetării și studierii, deși multe dintre carierele sale se pot desfășura în jurul cercetării, gestionării, conducerii, predării sau consultării. Exemple de titluri de locuri de muncă includ lector de științe sportive, director de laborator, nutritionist sport, analist de cercetare, și consultant știință sportivă.

Nu pierdeți mai mult timp pentru a începe educația.Utilizați baza de date extensivă online pentru a căuta programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Știința sporturilor

University of Nicosia

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în Exercițiu Știință și Educație Fizică care să conducă la un doctorat. Programul este conceput pentru a oferi cunoș ... [+]

Studii Durata (ani): 3 ani Titlu Studiu: doctor în știința exercițiilor fizice și Educație Fizică Nivel de calificare: doctorat (cicluri 3rd) Limba de predare: Greacă Metoda de Studii: Full / Part Time Credite minime europene (ECTS): 180 Descrierea programului

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în Exercițiu Știință și Educație Fizică care să conducă la un doctorat.

Programul este conceput pentru a oferi cunoștințe științifice la cel mai înalt nivel și pregăti studenții pentru cariere în domeniul de învățământ superior, de cercetare științifică și în domeniul științific de exercitii si de educatie fizica.... [-]

Cipru Nicosia
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
3 - 8 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Charles University Faculty of Physical Education and Sport

Programul de studii este realizat în cadrul domeniului științei kinantropologiei. Kinantropologia este un domeniu multidisciplinar de știință care se ocupă de efectele co ... [+]

Programul de studii este realizat în cadrul domeniului științei kinantropologiei. Kinantropologia este un domeniu multidisciplinar al științei care se ocupă de efectele complexe ale activității fizice intenționate și spontane asupra dezvoltării personalității umane în contextul bio-psiho-social și în condițiile educației fizice și sportive, fizioterapiei, educației fizice pentru sănătate, inclusiv managementul efectiv al acestora.

Scopul studiilor de doctorat în kinantropologie este pregătirea științifică a experților pentru a-și asigura capacitatea atât în ceea ce privește cercetarea independentă, activitățile științifice și pedagogice, cât și aplicațiile practice ale cunoștințelor și abilităților dobândite, în conformitate cu necesitățile practicii. Este un program de studiu interdisciplinar care necesită variabilitatea abordării pentru rezolvarea sarcinilor care reflectă întreaga răspândire tematică a acestei discipline științifice. O abordare sistemică este accentuată pe parcursul studiului, cu accent pe specificitatea kinantropologiei, atât în ceea ce privește metodologia, cât și conținutul. Studiile de doctorat în cadrul programului de kinantropologie sunt foarte individualizate, pe baza tipului de teză de disertație și a domeniului studiilor universitare. Programul de pregătire este selectat pentru a dezvolta pregătirea teoretică și metodologică a elevului în raport cu specializarea disertației sale, cu scopul de activitate științifică sistematică în problema de cercetare aleasă.... [-]

Republica Cehă Praga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză