PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Știința sporturilor

Un doctorat sau doctor în filosofie este o diplomă avansată care constă în cunoștințe bazate pe cercetare într-un anumit domeniu. Este nevoie de o medie de patru ani pentru a obține gradul, iar programele pot fi disponibile la școli din întreaga lume.

Elevii ar putea să se întrebe, ce este doctoratul în știința sportivă? Acest program este conceput pentru a pregăti studenții să devină cercetători și cercetători în domeniile kinesiologie și știința sportului. În funcție de curriculum-ul specific, elevii pot lua metode de cercetare și cursuri de statistică, pot participa la seminarii de doctorat, pot pregăti o teză sau o disertație finală și pot lua cursuri elective. Cercetarea poate fi efectuată în domeniul tehnologiei, al sănătății, în ceea ce privește sportul, biomecanica, psihologia socială a sportului, setările de sănătate și exercițiile legate de copii, vârstnici și atleții de elită.

Elevii pot dobândi abilități transferabile, cum ar fi rezolvarea problemelor, comunicarea și analiza critică, care este benefică în multe domenii ale vieții.Un doctorat poate, de asemenea, ajuta absolvenții să fie mai competitivi atunci când caută locuri de muncă.

Atunci când cercetează școli, elevii ar trebui să știe că costurile pot varia semnificativ de la un la altul. Programele pot fi disponibile pe plan internațional, deci costurile de localizare și de călătorie ar trebui să fie de asemenea luate în considerare. Apelarea școlilor și întrebarea cu privire la anumite taxe de școlarizare și taxe pot oferi studenților o idee mai bună a ceea ce să buget pentru durata programului.

Doctoratul în știința sportivă poate pregăti studenții pentru o varietate de cariere. Locul de muncă specific poate depinde de domeniul specific al studenților în domeniul cercetării și studierii, deși multe dintre carierele sale se pot desfășura în jurul cercetării, gestionării, conducerii, predării sau consultării. Exemple de titluri de locuri de muncă includ lector de științe sportive, director de laborator, nutritionist sport, analist de cercetare, și consultant știință sportivă.

Nu pierdeți mai mult timp pentru a începe educația.Utilizați baza de date extensivă online pentru a căuta programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Știința sporturilor Filter

Doctor în Kinantropologie

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Republica Cehă, Praga
Doctorat
01 Oct 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
4 ani
30 Apr 2019
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

Programul de studii este realizat în cadrul domeniului științei kinantropologiei. Kinantropologia este un domeniu multidisciplinar de știință care se ocupă de efectele complex ...

Citeste mai mult

Doctor în științe exercițiu și educație fizică

University of Nicosia
Cipru, Nicosia + 2 Mai mult
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Greacă
Campus

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în Exercițiu Știință și Educație Fizică care să conducă la un doctorat. Programul este conceput pentru a oferi cunoștințe ...

Citeste mai mult