PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Științe silvice

Un doctorat este, de asemenea cunoscut ca un doctorat de filozofie, sau diplomă de doctorat. Totuși, aceasta nu înseamnă neapărat că filosofia a fost domeniul de studiu. Elevii pot câștiga un doctorat în aproape orice subiect. Un doctorat este un grad mai avansat decât o diplomă de licență sau master. Acesta este punctul culminant al multor ani de studiu, și indică cel mai înalt nivel de realizare academice. Cei mai mulți studenți doctoranzi trebuie să completeze o disertație de doctorat care arată că au adus contribuții unice pentru domeniul, de obicei, prin cercetare originală.

Ce este un doctor în silvicultură? Acest tip de studii se acordă un student care a devenit un expert în silvicultură sau pădure ecologie. Programul poate include o varietate de cursuri de științe avansate cu o atenție specială la botanica, biologie și ecologie. Cursuri, cum ar fi genetica forestiere, forestiere de reproducere copac și fiziologia copac se pot concentra pe aspectele fizice si genetice ale unui copac.Alte cursuri, cum ar fi ecoinformatics și creșterea pădurilor, conservarea și gestionarea peisajului, și silvicultură și ecologie pădure pot explora nevoile concurente ale industriei de pădure și conservarea mediului.

Completarea unui doctorat ia dăruire și muncă grea, și studenții care atinge această distincție poate sta de la colegii lor cu privire la cererile de locuri de muncă și în arena profesională. Câștigul salarial un doctorat in Utilaje forestiere poate duce la noi perspective de locuri de muncă și posibilitatea de a participa la prima linie a domeniului.

Studenții care sunt interesați într-un doctorat în silvicultură ar trebui să contactați universitățile potențiali direct a afla mai multe despre costurile și cerințele programelor. Școlarizare variază în funcție de instituție.

Mulți studenți care obțin un doctorat aleg să rămână în mediul academic.Ele se pot alătura colegii și universități ca profesori cu normă întreagă și cercetători, schimbul de expertiza lor cu absolvent și de licență elevii pe măsură ce continuă să avanseze cunoștințe în domeniu. Alte absolvenți pot găsi de lucru în companii silvice publice și private în calitate de consultanți sau lideri de echipe de cercetare. Unii absolvenți pot alătura agenții guvernamentale dedicate pentru gestionarea resurselor naturale.

Studenții care sunt pasionati de silvicultură va găsi multe programe de doctorat interesant pentru a se potrivi interesul lor. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

4 Rezultate din Științe silvice Filter

Doctor în mediul montan și agricultură

Free University of Bozen-Bolzano
Doctorat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul acestui doctorat Programul este de a forma o nouă generație de cercetători - cunoscători și foarte competitivi - care își pot aduce contribuția la cercetarea științific ...

Citeste mai mult

Program de doctorat oficial în domeniul cercetării agricole și forestiere

Universidade da Coruña
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Campus

Programul de doctorat în domeniul agricol și forestier de cercetare este un funcționar de studii universitare care oferă cursuri multidisciplinare studenților alegerea între o ...

Citeste mai mult

Doctorat în tehnologii emergente aplicat Sistemele de Agroforestare (TechAgro)

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Doctorat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

Obiective - Instruirea medicilor cu cunoștințe multidisciplinare, capabile să răspundă provocărilor actuale de utilizare adecvată și de dezvoltare a tehnologiilor emergente în ...

Citeste mai mult

Phd în silvicultură

Northern Arizona University
Doctorat
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Vei fi pregătită pentru gestionarea resurselor publice sau private sau o carieră în domeniul cercetării și educației. Atenția noastră este deosebit pe problemele și oportunită ...

Citeste mai mult