4 Doctorat Programe în Științele vieții în Republica Cehă for 2024

Doctorat Programe în Științele vieții în Republica Cehă for 2024Filter
    • Ostrava, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Brno, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studiu doctoral Protecția animalelor, bunăstarea și comportamentul este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Protecția animalelor, bunăstarea și comportamentul au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite prin activitate creativă independentă și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții dobândesc cunoștințe care pot fi partajate în mod activ în domeniul de studiu la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții își pot aplica cunoștințele în instituții de cercetare și universități.

    • Hradec Kralove, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Studiul postuniversitar în Chimie Bioorganică servește pentru educarea experților în chimie, cu accent pe structura și funcțiile micilor molecule organice din organismele vii și pe posibilitatea de a influența procesele biologice din aceste organisme prin acțiunea unor astfel de molecule. Programul este astfel direcționat către studiul tuturor aspectelor compușilor organici, care sunt indispensabili pentru structura și funcționarea organismelor vii. Spectrul larg al acestor compuși include molecule cu funcție de construcție (metaboliți primari), funcție de semnalizare, funcție de activare sau dezactivare în relație cu proteinele strategice din organismele vii, precum și compuși, care sunt produși de aceste organisme (produse naturale, metaboliți secundari). , metaboliți ai xenobioticelor). Studiul se bazează pe structura și sinteza compușilor organici, cu accent pe produse naturale, heterocicluri și alți compuși organici, care sunt capabili să moduleze procesele biologice. Elucidarea funcției unor astfel de compuși ca părți ale structurilor biologice, precum și cea a influenței lor asupra proceselor biologice și posibilitatea de a modifica această influență prin modificări structurale nu sunt mai puțin importante. Chimia bioorganică servește astfel ca o legătură între Chimia Organică și disciplinele biomedicale și se suprapune parțial cu Chimia Farmaceutică și Medicinală. Chimia bioorganică este, totuși, mai generală decât ultimele două programe, care sunt axate în primul rând pe studiul și dezvoltarea medicamentelor, adică. un subgrup mai limitat de compuși biologic activi.

    • Brno, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studiu doctoral Creșterea animalelor, nutriția animalelor și biochimia este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului doctoral Creșterea animalelor, nutriția animalelor și biochimia au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite prin activitate creativă independentă și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități.