128 Doctorat Programe în Științele vieții 2024

Doctorat Programe în Științele vieții 2024Filter
    • Munich, Germania

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Graduate School Life Science München (LSM) oferă un program de doctorat internațional pentru cercetători de ultimă generație motivați și calificați din punct de vedere academic la una dintre universitățile de top din Europa - Universitatea Ludwig-Maximilians din München.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în materie de siguranță alimentară, nutriție și aprovizionare cu alimente.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    În timpul studiilor lor postuniversitare, studenții noștri participă la cercetări științifice inovatoare și inovatoare într-unul dintre numeroasele domenii ale științelor vieții, în funcție de alegerea lor. Studiile postuniversitare au loc numai în cadrul cercetării, care necesită prezentarea unei teze și sunt condiționate de găsirea unui consilier printre cercetătorii Institutului.

    • Lisbon, Portugalia

    La zi

    4 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Un doctorat nou și inovator. program pentru studenții din țările temperate cu abilități în agricultură și lanțuri agroalimentare care caută contextualizarea regiunilor tropicale și pentru studenții din țările tropicale care caută să-și confrunte competențele contextualizate cu expunerea la noi cunoștințe tehnice și științifice, printr-o experiență de formare internațională.

    • Santiago de Compostela, Spania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Spaniolă, Engleză, Portugheză

    Programul internațional de doctorat în „Agricultură și mediu pentru dezvoltare” oferă studenților instrumente metodologice avansate atât pentru cercetarea de bază, cât și pentru cea aplicată. Este un program interuniversitar, predat de specialiști din diferite discipline, care au o activitate de cercetare extinsă și recunoscută. Participarea directorilor din diferite țări asigură formare globală și permite accesul la resurse tehnice, bibliografice și umane.

    • South Orange, Statele Unite ale Americii

    La zi

    6 ani

    În campus

    Engleză

    Cu un doctorat în bioștiință moleculară, persoanele fizice dobândesc o înțelegere cuprinzătoare a biologiei la nivel molecular și celular, deschizând căi de acces la diverse activități profesionale. În New Jersey, cu peisajul său farmaceutic și biotehnologic înfloritor, cei cu un doctorat pot conduce inițiative de cercetare de ultimă oră, pot participa la descoperirea de medicamente sau pot gestiona echipe care lucrează la frontierele progreselor biotehnologice.

    • Bolzano, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile.

    • Auburn, Statele Unite ale Americii

    La zi

    6 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul acestui program de diplomă este de a produce absolvenți care sunt capabili să identifice noi descoperiri și să aplice analize de inginerie pentru a dezvolta soluții durabile la probleme complexe de inginerie. Un obiectiv suplimentar este acela de a produce absolvenți care efectuează cercetări independente de vârf în ingineria biosistemelor și care pot comunica în mod clar rezultatele cercetării către publicul tehnic și non-tehnic.

    • Pisa, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul. in Agrobiosciences este un program de trei ani care are ca scop educarea cercetătorilor extrem de competenți, cu un fundal interdisciplinar, care vor fi capabili să facă față frontierelor de cercetare în știința plantelor. Programul este structurat în două programe: i) Genomica și producția de plante și ii) Agricultură și mediu, oferind instruire în subiecte de frontieră ale științelor plantelor, inclusiv biologie moleculară, genomica plantelor și biotehnologie și științe de mediu și agronomie.

    • Storrs, Statele Unite ale Americii

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Munca absolventă în inginerie chimică și biomoleculară oferă studenților o oportunitate de a-și continua studiile și cercetarea. Programul nostru de absolvire folosește instrumente și resurse de ultimă oră, astfel încât să putem contribui la modelarea de noi metodologii pentru cercetarea ingineriei chimice și biomoleculare. Ajutăm la furnizarea de cursuri și cercetare ghidată pentru MS și Ph.D. elevi. Această expunere permite studenților să aibă principii de bază îmbunătățite pe care studenții le primesc ca studenți. Cercetarea lor oferă o experiență de neegalat în rezolvarea problemelor, o componentă cheie a problemelor provocatoare de astăzi pentru un mâine mai bun.

    • Sopron, Ungaria

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Școala Doctorală are opt doctoranzi. programe care cuprind toate ramurile și interfețele științelor forestiere și ale managementului faunei sălbatice. Educația și cercetarea la Școala Doctorală se desfășoară în științe de bază și aplicate, legate de păduri, animale sălbatice și natură. Cunoștințele și gradul dobândit la Școala Doctorală sunt o bună referință atunci când aplicați pentru poziții de conducere în instituții de învățământ superior, institute de cercetare, silvicultură, managementul faunei sălbatice și conservarea.

    • Evora, Portugalia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Portugheză

    Doctoratul în Biochimie își propune să contribuie la întărirea și consolidarea cercetării științifice, prin formarea avansată și pregătirea de specialitate a resurselor umane în domeniul Biochimiei, în vederea formării unor cercetători cu un înalt simț etic, rigoare și integritate științifică, capabili să conceapă, derulează și evaluează proiecte de cercetare științifică, în mod autonom, în acest domeniu științific. Scopul cursului este de a oferi studenților abilități de a înțelege în mod sistematic subiectele din domeniul științific al biochimiei și capacitatea de a efectua cercetări originale cu standarde ridicate de calitate și integritate academică, de a analiza critic, evalua și sintetiza idei noi și complexe, de a comunica rezultatele cercetării și promovarea progresului tehnologic sau social într-o societate bazată pe cunoaștere.

    • Stillwater, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Studiul ingineriei biosistemelor îmbină ingineria și știința agricolă pentru a îmbunătăți calitatea vieții, menținând în același timp mediul și conservând resursele naturale. Accentul ingineriei biosistemelor este de a spori producția și rentabilitatea produselor agricole și biologice.

    • Kaunas, Lituania

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Solicitanții la studii de doctorat în domeniul Științe Agronomie sunt admiși prin concurs deschis, conform temei de teză aleasă, separat la fiecare instituție de doctorat căreia i-a fost acordat dreptul comun de studii doctorale.Solicitanții pot aplica la cel mult două subiecte diferite de disertație.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Elevii din program vor efectua studii avansate, formare și cercetare în domenii care se concentrează pe genomica funcțională, fenotiparea de mare randament și analiza de calcul a datelor genomice și fenomice. Acest lucru va duce la o înțelegere a numeroaselor câmpuri -omice care interacționează pentru a înțelege modul în care este exprimat un fenotip.