PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Administrație publică Cu jumătate de normă în Cipru 2020

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Administrația publică este un domeniu de educație care se concentrează pe furnizarea de nevoile comunității și a membrilor săi. Administratorii publici pot lucra pentru a asigura apă curată pentru orașul lor, pentru a promova turismul și creșterea economică, precum și pentru a ajuta la îmbunătățirea școlilor locale și a educației.

Cipru are un învățământ superior subvenționate și studenții-friendly. Ea are trei universități publice și private, patru. Universitățile de stat sunt Universitatea din Cipru, Open University din Cipru și Universitatea de Tehnologie din Cipru. Această țară are o comunitate internațională, prin urmare, bariera lingvistică nu ar putea fi o provocare pentru elevi.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Administrație publică Cu jumătate de normă în Cipru 2020

1 Rezultate din Administrație publică, Cipru Filter

Doctor în administrația publică

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 - 8 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Universitatea din Nicosia oferă Programul de doctorat în administrația publică care să conducă la doctorat (doctorat) în administrația publică.