Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 3 Doctorate în Administrarea școlii

Elevii care caută expertiză într-o arie de studiu pot urma un doctorat. Aceste grade necesită ca un solicitant să dețină deja o diplomă de licență și de master și necesită câțiva ani de studiu suplimentar. Multe programe solicită studenților să urmeze cursuri avansate în aria lor principală de concentrare înainte de a efectua cercetări.

Ce este un doctorat în administrația școlii? Acest domeniu se concentrează pe modalitățile de gestionare a școlilor sau a sistemelor școlare care generează rezultate pozitive pentru studenți și profesori. Programele de doctorat implică formarea în rezolvarea problemelor la scară largă pentru a pregăti absolvenții pentru a evalua programele existente și pentru a recomanda îmbunătățiri strategice. Absolvenții pot aplica această formare în districtele școlare sau agențiile guvernamentale implicate în dezvoltarea politicilor educaționale.

Analiza statistică și politică necesară unui doctorat în administrația școlii poate spori atenția studenților la detalii. Absolvenții trebuie să demonstreze abilitatea de a prioritiza chestiuni importante și ar trebui să fie capabili să aplice această abilitate în alte domenii ale vieții lor. Aceste programe încurajează și gândirea critică.

Suma de finanțare necesară pentru un doctorat depinde de universitate și de timpul necesar pentru finalizarea programului de studiu. Timpul mediu de câștigare a gradului și a valorii fondurilor disponibile poate fi factori decisivi în alegerea unui program. Finanțarea internă poate fi completată cu burse externe, burse de cercetare și granturi.

Un doctorat în administrația școlii poate oferi un avantaj unui candidat care aspiră să își asume o poziție într-un sistem școlar cu o gamă largă de responsabilități, cum ar fi superintendentul. În funcție de domeniul de specializare, absolvenții pot deveni administratori la orice nivel educațional, fie la o instituție individuală, cum ar fi un colegiu sau o universitate sau un sistem școlar. Acest grad pregătește, de asemenea, profesioniștii să caute locuri de muncă ca consilieri în agențiile guvernamentale legate de educație.

Multe universități cu studii postuniversitare oferă un doctorat în administrația școlii. Solicitanții ar putea dori să compare școlile din diferite locații și programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Administrarea școlii

Cardinal Stritch University

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și Serviciul oferă studii avansate în conducere, care pregătește absolvenți de a aduce contribuții semnificative la or ... [+]

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și Serviciul oferă studii avansate în conducere, care pregătește absolvenți de a aduce contribuții semnificative la organizațiile și comunitățile lor.

Programul este conceput pentru profesiile cu responsabilități prezente sau în curs de dezvoltare de conducere într-o varietate de comunități de învățare: universități, colegii, afaceri și industrie, instituții de îngrijire a sănătății, organizații comunitare, servicii sociale, sindicate, biblioteci, agenții guvernamentale, educația profesională, programe de formare a personalului , organizații, agenții internaționale, precum și K-12 școli publice, private și parohiale de consultanță. Participanții au un interes comun în conducere și pot utiliza propriile site-uri de lucru ca un accent de studii postuniversitare. În esență, programul este conceput pentru a facilita dezvoltarea unor lideri eficienți într-o comunitate largă.... [-]

Statele Unite ale Americii Milwaukee
Contactează şcoala
Engleză
Part time
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Doctorul de filosofie al Universității Grand Canyon în domeniul educației și supravegherii consilierilor oferă ocazia ca elevii să demonstreze scopul lor dat de Dumnezeu ... [+]

Universitatea din Grand Canyon Doctor în filosofie în educația și supravegherea consilierului Oferă ocazia ca elevii să-și demonstreze scopul dat de Dumnezeu în predarea elevilor de consiliere și supravegherea consilierilor clinici. Cursanții se vor implica, de asemenea, în cercetarea psihologică, generând cunoștințe și abilități pentru a deveni experți în medii academice sau clinice.

Acest program de doctorat se concentrează pe domeniile de consiliere, de predare, consiliere de supraveghere, conducere și advocacy, bursă și statistici și de cercetare. Colegiul de Studii Doctorale a dezvoltat acest doctorat în educația consilierului ca răspuns la numărul tot mai mare de consilieri la nivel de masterat în domeniu și necesitatea ca absolvenții de doctorat să predea la nivel de masterat. Doctoranzi va cultiva abilitățile de supraveghere, educare și conducere a acestor furnizori de sănătate mintală în îmbunătățirea practicii lor și a rezultatelor de îngrijire a sănătății. ... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Specialist în educație în conducerea și administrația educațională ... [+]

Doctorate în Administrarea școlii. Specialist în educație în conducerea și administrația educațională [-]
Statele Unite ale Americii Washington
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză