PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Administrarea școlii

Elevii care caută expertiză într-o arie de studiu pot urma un doctorat. Aceste grade necesită ca un solicitant să dețină deja o diplomă de licență și de master și necesită câțiva ani de studiu suplimentar. Multe programe solicită studenților să urmeze cursuri avansate în aria lor principală de concentrare înainte de a efectua cercetări.

Ce este un doctorat în administrația școlii? Acest domeniu se concentrează pe modalitățile de gestionare a școlilor sau a sistemelor școlare care generează rezultate pozitive pentru studenți și profesori. Programele de doctorat implică formarea în rezolvarea problemelor la scară largă pentru a pregăti absolvenții pentru a evalua programele existente și pentru a recomanda îmbunătățiri strategice. Absolvenții pot aplica această formare în districtele școlare sau agențiile guvernamentale implicate în dezvoltarea politicilor educaționale.

Analiza statistică și politică necesară unui doctorat în administrația școlii poate spori atenția studenților la detalii. Absolvenții trebuie să demonstreze abilitatea de a prioritiza chestiuni importante și ar trebui să fie capabili să aplice această abilitate în alte domenii ale vieții lor. Aceste programe încurajează și gândirea critică.

Suma de finanțare necesară pentru un doctorat depinde de universitate și de timpul necesar pentru finalizarea programului de studiu. Timpul mediu de câștigare a gradului și a valorii fondurilor disponibile poate fi factori decisivi în alegerea unui program. Finanțarea internă poate fi completată cu burse externe, burse de cercetare și granturi.

Un doctorat în administrația școlii poate oferi un avantaj unui candidat care aspiră să își asume o poziție într-un sistem școlar cu o gamă largă de responsabilități, cum ar fi superintendentul. În funcție de domeniul de specializare, absolvenții pot deveni administratori la orice nivel educațional, fie la o instituție individuală, cum ar fi un colegiu sau o universitate sau un sistem școlar. Acest grad pregătește, de asemenea, profesioniștii să caute locuri de muncă ca consilieri în agențiile guvernamentale legate de educație.

Multe universități cu studii postuniversitare oferă un doctorat în administrația școlii. Solicitanții ar putea dori să compare școlile din diferite locații și programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Administrarea școlii Filter

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Educational Administration

Selinus University of Science and Literature
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Italiană
Online

This programme is primarily for teachers and school administrators and is designed to help candidates develop and implement three original solutions for decision-making, leade ...

Citeste mai mult

Ph.D. sau Ed.D. în leadership pentru progresul învățării și a serviciilor

Cardinal Stritch University
Doctorat
Doctor în Educație
<
Frecvență redusă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Doctorat în Leadership pentru Progresul de învățare și Serviciul oferă studii avansate în conducere, care pregătește absolvenți de a aduce contribuții semnificative la organiz ...

Citeste mai mult