PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Afaceri internaționale

După absolvirea studiilor de nivel inferior, puteți opta pentru a urma un doctorat, care este cel mai înalt nivel de educație pe care îl puteți atinge. Aceasta este de obicei o cerință pentru oricine dorește să intre în mediul academic. Pentru a finaliza acest grad special, trebuie să creați o teză de peste doi până la patru ani.

Ce este un doctorat în afaceri internaționale? Domeniul de afaceri internațional se ocupă cu multe dintre aceleași subiecte ca orice alt program de studii de afaceri, dar se concentrează în primul rând în jurul conceptelor și obstacolelor cu care se confruntă întreprinderile internaționale în mod specific. Acest lucru înseamnă că se desfășoară mai multe cercetări în domeniul telecomunicațiilor, vânzărilor și marketingului internațional și al logisticii pe o vânzare globală. Sunt incluse și subiecte de afaceri tipice, cum ar fi finanțe, contabilitate, administrație și management. Este comună și studierea a cel puțin unei limbi străine.

Unul dintre cele mai mari beneficii pentru studenții care aleg să urmeze un doctorat este abilitățile pe care le dezvoltă care le vor ajuta în lumea muncitoare. Pentru studenții internaționali de afaceri, aceștia dețin în general abilități de comunicare, leadership și management, precum și administrarea afacerilor și managementul operațional.

Taxele și taxele de a lua un program de doctorat variază în funcție de mai mulți factori, deci ar trebui să cercetați aceste aspecte înainte de înscriere. Acestea pot include totul de la școală și țară la care studiați la programul specific pe care îl alegeți.

Toate gradele de doctorat sunt concepute astfel încât să permită absolvenților să lucreze în cadre universitare ca profesor universitar sau cercetător. Dacă preferați o carieră tradițională, studierea afacerilor internaționale vă pregătește și să deveniți un director executiv, consultant, analist, manager de logistică, șef de departament sau antreprenor. Multe corporații caută profesioniști educați pentru a le ajuta să reușească pe o piață internațională.

Există opțiuni online, locale și mondiale pentru orice program de doctorat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Afaceri internaționale Filter

Doctorat în afaceri internaționale

Atlantic International University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Obiectivul doctorului în afaceri internaționale este de a ajuta studenții să urmeze o carieră academică într-o universitate, mai degrabă decât să le învețe abilitățile necesar ...

Citeste mai mult

Programul de doctorat în impozitarea internațională a afacerilor

WU - Vienna University of Economics and Business
Doctorat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul de doctorat în impozitarea internațională a afacerilor (DIBT) oferă o educație doctorală excelentă pentru studenții restanți din întreaga lume, pregătindu-i pe depli ...

Citeste mai mult