Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Doctorate în Afaceri sportive

Câștigarea unui doctorat de filosofie sau doctorat este în general rezervată specialiștilor cu un interes profund în domeniul lor de studiu ales. Indiferent de gradul anterior, un program de doctorat necesită studii intense și, în general, necesită o teză importantă.

Ce este doctor în Sport Business? Sportul este un titan al unei industrii globale, cu sume mari de bani care se toarnă în țările din întreaga lume. Pe măsură ce piața continuă să crească, organizațiile au nevoie de profesioniști profesioniști competenți pentru a se ocupa de partea financiară aproape la fel de mult precum au nevoie de sportivi de stele. Programele de afaceri sportive au adesea cursuri cu subiecte cum ar fi conducerea organizației, aspecte juridice, analiza pieței, metode de cercetare, preocupări etice și politică în domeniul sportului. Programe de cercetare potențiale pentru a vedea ce elemente sunt subliniate.

Obținerea unui doctorat în domeniul mediului în domeniul afacerilor oferă absolvenților competențe potențial valoroase, cum ar fi cunoștințele de administrare a afacerilor și gândirea critică.Ca un grad avansat, un doctorat apare de obicei mai prestigios potențialilor angajatori.

Studenții potențiali se întreabă adesea despre costul unui grad avansat, cum ar fi un doctorat în Sport Business. Din păcate, poate fi dificil să se calculeze deoarece există mulți factori implicați. Site-urile universitare și birourile de admitere sunt, în general, cele mai bune resurse pentru informații specifice.

Majoritatea absolvenților sunt interesați să urmeze o carieră legată de sport. Aceștia dispun de căi de afaceri cum ar fi administrarea atletismului profesionist și amator, organizațiile de guvernare sportivă, evenimentul sportiv major și managementul facilităților, marketingul și analiza financiară. În plus, abilitățile de administrare a afacerilor pe care le-a dobândit un savant de doctorat sunt, în general, în cerere, și în sectoarele non-sportive.

Deoarece sportul este o obsesie globală, puteți găsi de obicei programe de afaceri sportive în multe țări diferite.Dacă preferați să rămâneți aproape de casă, este posibil să găsiți o universitate locală sau o instituție cu un program online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Afaceri sportive

University of Johannesburg

Studenții care participă la oricare program de doctorat vor fi obligați să scrie și să prezinte o teză de cercetare. ... [+]

DCom în Sport Management

Studenții care participă la programul de doctorat vor fi obligați să scrie și să prezinte o teză de cercetare.

Cerințele de admitere

Un master în management sportiv.

Detalii de contact

Nume: prof. Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

DPhil în Sport Management

Studenții care participă la programul de doctorat vor fi obligați să scrie și să prezinte o teză de cercetare.

Cerințele de admitere

Un master în management sportiv.

Detalii de contact

Nume: prof. Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză