$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Afaceri de consum

Pentru a obține un doctorat, elevii trebuie să completeze mai întâi un program de master și apoi să termine cerințele pentru programul de doctorat. Adesea, teza sau disertația lucrării originale este necesară pentru acordarea diplomei de doctorat. Scopul majorității programelor este de a ajuta studenții să dezvolte o bază largă de cunoștințe despre un anumit subiect. Ce este un… Citeste mai mult

Pentru a obține un doctorat, elevii trebuie să completeze mai întâi un program de master și apoi să termine cerințele pentru programul de doctorat. Adesea, teza sau disertația lucrării originale este necesară pentru acordarea diplomei de doctorat. Scopul majorității programelor este de a ajuta studenții să dezvolte o bază largă de cunoștințe despre un anumit subiect.

Ce este un doctorat în domeniul consumatorilor? Acest program urmărește să ajute absolvenții să creeze o expertiză în domeniul protecției și al abilitării consumatorilor. Cursurile se desfășoară sub îndrumarea profesorilor și consultanților cu experiență și pot include prelegeri, seminarii, webinarii, cercetări independente, activități pe teren și călătorii. Domeniile de studiu pot include comerțul cu amănuntul, îmbrăcămintea, comunicarea, practicile consumatorilor și marketingul.

În acest program, oamenii de știință dezvoltă abilități în cercetarea și gândirea critică, care pot fi importante atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. De asemenea, aceștia pot obține o apreciere mai profundă a legilor privind protecția consumatorilor, permițându-le să fie avocați eficienți pentru schimbarea pozitivă a pieței.

Studenții interesați sunt încurajați să studieze universități individuale pentru a afla mai multe despre costurile, taxele și cheltuielile acestui program. Taxele de școlarizare și alte cheltuieli variază de la o țară la alta, de la un program la altul și de la o școală la alta.

Cercetătorii care au obținut un doctorat în domeniul afacerilor consumatorilor au adesea o serie de posibilități disponibile într-o multitudine de domenii. Ei pot să-și găsească locul de muncă ca profesori într-o universitate, ca manageri în industria comerțului cu amănuntul, ca experți în marketing pentru firme mari, ca reporteri pentru publicațiile din industrie și ca consultanți în consilii pentru organele guvernamentale. Absolvenții pot fi, de asemenea, în cerere ca profesori, lectori, marketeri, manageri regionali și editori.

Un doctorat în domeniul afacerilor consumatorilor este un program popular oferit prin numeroase universități din mai multe țări. Programele sunt disponibile atât online, cât și în mediile din clasă sau într-un amestec al celor două opțiuni. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
ESPM – Brasil
Sao Paulo, Brazilia

Programul își propune să instruiască profesori și cercetători la nivel înalt, cu expertiză națională și internațională, capabili să desfășoare și să conducă activități de cerc ... +

Programul își propune să instruiască profesori și cercetători la nivel înalt, cu expertiză națională și internațională, capabili să desfășoare și să conducă activități de cercetare, îndrumare și predare în domeniul comunicării și consumului. -
Doctorat
Frecvență redusă
8 semestre
Portugheză
Campus