PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Analiză de afaceri

Cercetătorii care doresc să-și continue studiile după un masterat pot alege să urmeze un doctor de filosofie. La majoritatea universităților, doctoratul este cel mai înalt premiu academic disponibil și poate dura trei ani sau mai multe pentru a finaliza.

Ce este doctoratul în Business Analytics? Analiza de afaceri este studiul performanței anterioare a afacerilor pentru a obține o perspectivă și o perspectivă asupra planificării viitoare a afacerii. Cursurile se pot concentra pe tehnici de cercetare și interpretare de date de mare pentru a ajuta participanții la pregătirea pentru a analiza modelele și organizațiile de afaceri. Cursurile exacte incluse în acest tip de program pot include analiza lanțului de aprovizionare, structurile de date, modelarea ecuațiilor structurale, ingineria sistemelor de sănătate și analiza statistică multivariată. Multe universități includ dizertații, prelegeri și discuții într-un program de doctorat.

Această educație bazată pe cercetare oferă participanților posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile critice, de cercetare și de auto-disciplină. Nu numai că aceste abilități creează o bază pentru o viață profesională de succes, dar pot ajuta absolvenții să facă afaceri inteligente și mișcări financiare în viața lor personală.

Costul unui program de doctorat poate depinde de școală, durata programului, cursurile și metodele de predare. Deoarece există atât de multe variabile, predarea poate fi destul de diferită. Solicitanții care doresc o estimare trebuie să contacteze universitățile.

Ce tip de carieră poate conduce un doctorat în Business Analytics? Există anumite variabile care pot afecta oportunitățile de carieră, cum ar fi alte forme de educație și de ocupare a studenților. Unii absolvenți pot deveni manageri ai lanțului de aprovizionare, analiști de management, analiști de cercetare, oameni de știință, manageri de operațiuni de fabricație, specialiști în proiecte, analiști de cercetare de piață, profesori, cercetători și specialiști în domeniul analizelor de date.

De unde puteți obține un doctorat în Business Analytics? Multe școli din întreaga lume au programe online și on-campus. Pentru a aplica sau pentru a afla mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Analiză de afaceri Filter

Doctor în știința datelor și analize

The Hong Kong University of Science and Technology
Doctorat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

În era digitală, ca urmare a progreselor înregistrate în tehnologiile inovatoare, prelucrarea datelor crește într-un ritm fără precedent. Lumea bazată pe date deschide posibil ...

Citeste mai mult

Doctor în economie, rețele și analize de afaceri

IMT School for Advanced Studies Lucca
Doctorat
Nov 2020
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Economie, Rețele și Analiza Afacerilor este una dintre cele patru Trase specifice oferite și se află sub Programul de Doctorat "Sisteme Științifice".

Citeste mai mult