close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Arabă

Un doctor de filosofie este un program cuprinzător într-un domeniu concentrat de studii care, la finalizarea, de obicei, oferă studenților cu oportunități mai specializate în domeniul profesional. Este recunoscut la nivel global ca fiind unul dintre cele mai avansate grade pe care un student le poate câștiga. În general, acest grad necesită trei până la patru ani pentru a finaliza st… Citeste mai mult

Un doctor de filosofie este un program cuprinzător într-un domeniu concentrat de studii care, la finalizarea, de obicei, oferă studenților cu oportunități mai specializate în domeniul profesional. Este recunoscut la nivel global ca fiind unul dintre cele mai avansate grade pe care un student le poate câștiga. În general, acest grad necesită trei până la patru ani pentru a finaliza studiile cu normă întreagă.

Ce este un doctorat în arabă? Acest tip de program oferă studenților studii aprofundate și cursuri de formare în limbile și limbile arabe. În funcție de concentrarea specifică, elevii urmează cursuri avansate în domenii precum istoria, cultura, lingvistica, critica literară și teoria. Ei învață să studieze și să analizeze științific în cadrul unei discipline arabe. Majoritatea programelor oferă și pregătire practică, cerând studenților să acționeze ca lectori sau asistenți didactici într-un curs relevant.

Cei care obțin acest grad primesc, de obicei, mai mult decât calificări profesionale avansate. Elevii dezvoltă, de asemenea, abilități în cercetare, analiză și comunicare care pot fi transferate în orice zonă a vieții lor profesionale și personale.

Costul unui doctorat în limba arabă variază în funcție de factori precum țara și instituția academică de unde este obținută. Este esențial ca studenții care se gândesc la un astfel de grad să aprofundeze școli și tipuri de programe pentru a determina prețurile exacte.

Având o doctorat în limba arabă poate oferi oamenilor o serie de opțiuni de angajare. Mulți predau la nivel universitar ca profesori, în timp ce alții caută poziții în cadrul guvernului, organizațiilor nonprofit sau în alte industrii, cum ar fi sectorul bancar sau ospitalitatea. Cu această diplomă, mulți găsesc muncă ca traducători, scriitori sau editori ai arabilor, cercetători, planificatori publici sau consilieri de relații internaționale.

Multe țări și universități din întreaga lume oferă grade de acest tip. Unii permit chiar și studiile online și depunerea cursurilor. Pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru obiectivele dvs. specifice, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Doctoratul Programul în Limba și literatura arabă are ca scop pregătirea studenților pentru a fi savanți și specialiști în acest domeniu, cu o minte deschisă și un orizont la ... +

Doctoratul Programul în Limba și literatura arabă are ca scop pregătirea studenților pentru a fi savanți și specialiști în acest domeniu, cu o minte deschisă și un orizont la disciplinele relative. Programul se va concentra pe cercetarea științifică, cunoașterea și noile teorii moderne în cele două piese ale sale: 1- limbă și sintaxă - 2 literatură și critică literară. Acest lucru va fi în conformitate cu obiectivul Universității din Emiratele Arabe Unite ca universitate de cercetare științifică. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Arabic
Aug 2021
28 Feb 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici