Filter
Doctorat
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Arabă în Africa 2019/2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Studiul arabic se concentrează asupra utilizării eficiente a limbii arabe în medii profesionale și educaționale în primul rând. Acesta poate include, de asemenea, o analiză mai profundă a unor subiecte precum cultura, istoria, politica și geografia araba, pentru a obține o înțelegere mai cuprinzătoare a limbii.

Chiar dacă alegeți mitologic, feeric Tanzania Africa de Est, Senegal, teren de Teranga sau Africa de Sud, cu oportunități sale largi pentru a absorbi în și să servească, de cercetare în Africa va fi coplesitoare.

Vezi Programe de Doctorat în Arabă în Africa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Arabă, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebrai ... [+]

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebraică (inclusiv studiile evreiești) sau un limbaj semitic cognat. Patru seminarii și o apărare doctorală (fie a propunerii, fie a tezei) sunt necesare în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Umanități.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși la acest program, studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere ale Departamentului și să dovedească cunoștințe adecvate ale metodologiei de cercetare. Ar putea fi necesare examene orale suplimentare.

Detalii de contact... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză