PHDSTUDIES.RO

Compară 2 Doctorate în Arabă

Un doctor de filosofie este un program cuprinzător într-un domeniu concentrat de studii care, la finalizarea, de obicei, oferă studenților cu oportunități mai specializate în domeniul profesional. Este recunoscut la nivel global ca fiind unul dintre cele mai avansate grade pe care un student le poate câștiga. În general, acest grad necesită trei până la patru ani pentru a finaliza studiile cu normă întreagă.

Ce este un doctorat în arabă? Acest tip de program oferă studenților studii aprofundate și cursuri de formare în limbile și limbile arabe. În funcție de concentrarea specifică, elevii urmează cursuri avansate în domenii precum istoria, cultura, lingvistica, critica literară și teoria. Ei învață să studieze și să analizeze științific în cadrul unei discipline arabe. Majoritatea programelor oferă și pregătire practică, cerând studenților să acționeze ca lectori sau asistenți didactici într-un curs relevant.

Cei care obțin acest grad primesc, de obicei, mai mult decât calificări profesionale avansate. Elevii dezvoltă, de asemenea, abilități în cercetare, analiză și comunicare care pot fi transferate în orice zonă a vieții lor profesionale și personale.

Costul unui doctorat în limba arabă variază în funcție de factori precum țara și instituția academică de unde este obținută. Este esențial ca studenții care se gândesc la un astfel de grad să aprofundeze școli și tipuri de programe pentru a determina prețurile exacte.

Având o doctorat în limba arabă poate oferi oamenilor o serie de opțiuni de angajare. Mulți predau la nivel universitar ca profesori, în timp ce alții caută poziții în cadrul guvernului, organizațiilor nonprofit sau în alte industrii, cum ar fi sectorul bancar sau ospitalitatea. Cu această diplomă, mulți găsesc muncă ca traducători, scriitori sau editori ai arabilor, cercetători, planificatori publici sau consilieri de relații internaționale.

Multe țări și universități din întreaga lume oferă grade de acest tip. Unii permit chiar și studiile online și depunerea cursurilor. Pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru obiectivele dvs. specifice, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Arabă Filter

Dr. În limbi semitice

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebraică (inclusiv studiile evreiești) sau un limbaj semitic cognat. Patru seminarii și o apărare doctorală (fie a propunerii, fie a tezei) sunt necesare în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Umanități.

Doctor în limba arabă

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Ph.D. Programul în limba și literatura araba are ca scop pregătirea elevilor pentru a fi învățați și specialiști în acest domeniu cu o minte deschisă și un orizont deschis către disciplinele relative. Programul se va concentra asupra cercetării științifice, a cunoștințelor și asupra noilor teorii moderne în cele două linii: 1 - limbă și sintaxă 2 - literatură și critică literară. Acest lucru va fi în concordanță cu obiectivul universității din Emiratele Arabe Unite ca universitate de cercetare științifică