Filter
Doctorat
Asia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Arheologie în Asia 2019/2020

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Studiul artefacte și clădiri ale civilizațiilor din trecut pentru a înțelege cultura și istoria este cunoscută sub numele de arheologie. Articole examinate pot include relicve religioase, ramasite fizice, opere de artă și instrumente. Elevii aleg de obicei un accent, cum ar fi o perioadă de timp, o zonă geografică sau un anumit tip de societate.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Doctorat în Arheologie în Asia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Arheologie, Asia

Studii
Locație
Asia
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Koc University - Istanbul Turkey

Ph.D. Programul de arheologie oferă posibilitatea studierii avansate în arheologia Turciei (Anatolia antică) și a regiunilor înconjurătoare. Elevii ar trebui să fie inter ... [+]

Doctor în arheologie și istorie de artă

Ph.D. Programul de arheologie și istorie a artei are două subiecte diferite:

ArheologieIstoria artei

Ph.D. Programul de arheologie oferă posibilitatea studierii avansate în arheologia Turciei (Anatolia antică) și a regiunilor înconjurătoare. Elevii ar trebui să fie interesați de specializări care să reflecte expertiza facultății, inclusiv neolitic, epoca bronzului, epoca fierului, perioadele romane sau bizantine. Elevii sunt încurajați să participe la cercetările efectuate la facultățile de la Alalakh, Barcın Höyük, Gordion, Küçükyalı și Sagalassos printre altele. Sunt necesare studii de teren fie la o excavare, fie la un stagiu. Programul subliniază teoria și metodologia arheologică, iar studenților li se oferă instrucțiuni în analiza ceramică, metalurgie și analiză instrumentală. Parteneriatele cu alte departamente ale universității pun la dispoziție instrumente de analiză specializate. Instruirea este oferită în microscopia electronică de scanare (SEM), petrografia, analiza micro-solului, analiza oligoelementelor, metalurgia (microscopia cu polarizare a luminii), aplicațiile GIS și analiza reziduurilor organice. De asemenea, programul subliniază importanța gestionării patrimoniului cultural și a educației arheologice publice prin muzee. Ph.D. program în istoria artei combină studiul aspectelor culturale, formale și teoretice ale culturii vizuale cu pregătire academică și practică în domeniul studiilor muzeale și al managementului patrimoniului cultural. Doctoranzii din program trebuie să dezvolte o specializare academică într-un anumit subiect sau epocă de istorie a artei, în care există expertiză facultății (romană, bizantină, Seljuk sau otomană). În plus, se așteaptă ca studenții să dobândească o pregătire teoretică solidă, împreună cu abilitățile practice necesare muzeelor și industriei de gestionare a patrimoniului. În plus față de... [-]

Turcia Istambul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză