Filter
Doctorat
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Doctorat în Arheologie în Turcia 2019/2020

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Studierea civilizațiilor trecute prin structurile și artefacte lor, inclusiv resturi fizice, opere de artă, unelte și obiecte de cult, pentru a înțelege istoria și cultura lor este esențială pentru subiectul arheologiei. Studenții se pot specializa într-o anumită zonă, cum ar fi regiunea geografică, perioada de timp sau tipul de societate.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

Programe Doctorale de Top în Arheologie în Turcia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Arheologie, Turcia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Koc University - Istanbul Turkey

Ph.D. Programul de arheologie oferă posibilitatea studierii avansate în arheologia Turciei (Anatolia antică) și a regiunilor înconjurătoare. Elevii ar trebui să fie inter ... [+]

Doctor în arheologie și istorie de artă

Ph.D. Programul de arheologie și istorie a artei are două subiecte diferite:

ArheologieIstoria artei

Ph.D. Programul de arheologie oferă posibilitatea studierii avansate în arheologia Turciei (Anatolia antică) și a regiunilor înconjurătoare. Elevii ar trebui să fie interesați de specializări care să reflecte expertiza facultății, inclusiv neolitic, epoca bronzului, epoca fierului, perioadele romane sau bizantine. Elevii sunt încurajați să participe la cercetările efectuate la facultățile de la Alalakh, Barcın Höyük, Gordion, Küçükyalı și Sagalassos printre altele. Sunt necesare studii de teren fie la o excavare, fie la un stagiu. Programul subliniază teoria și metodologia arheologică, iar studenților li se oferă instrucțiuni în analiza ceramică, metalurgie și analiză instrumentală. Parteneriatele cu alte departamente ale universității pun la dispoziție instrumente de analiză specializate. Instruirea este oferită în microscopia electronică de scanare (SEM), petrografia, analiza micro-solului, analiza oligoelementelor, metalurgia (microscopia cu polarizare a luminii), aplicațiile GIS și analiza reziduurilor organice. De asemenea, programul subliniază importanța gestionării patrimoniului cultural și a educației arheologice publice prin muzee. Ph.D. program în istoria artei combină studiul aspectelor culturale, formale și teoretice ale culturii vizuale cu pregătire academică și practică în domeniul studiilor muzeale și al managementului patrimoniului cultural. Doctoranzii din program trebuie să dezvolte o specializare academică într-un anumit subiect sau epocă de istorie a artei, în care există expertiză facultății (romană, bizantină, Seljuk sau otomană). În plus, se așteaptă ca studenții să dobândească o pregătire teoretică solidă, împreună cu abilitățile practice necesare muzeelor și industriei de gestionare a patrimoniului. În plus față de... [-]

Turcia Istambul
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză