PHDSTUDIES

Compară 3 Doctorate în Arheologie

Un doctor de filosofie este unul dintre cele mai înalte grade acordate în multe universități. Acest program de doctorat se poate concentra pe o gamă largă de discipline în științe, arte, umaniste, inginerie sau matematică. Poate dura cinci până la șase ani pentru a completa un doctorat.
Ce este doctoratul în arheologie? Acest program de studiu analizează recuperarea, interpretarea și analiza rămășițelor materiale din istorie. Elevii pot învăța mai multe despre tehnicile științifice pe măsură ce își completează diploma. Majoritatea programelor se concentrează pe relațiile internaționale, motiv pentru care învățarea unei a doua sau a treia limbi poate fi o parte a programului. Unele programe pot necesita ca elevii să completeze o disertație. Cursurile necesare pentru o diplomă de doctorat în arheologie pot include arheologia mondială, teoria contemporană a arheologiei, metodele științifice în arheologie și etica arheologică.
Acest tip de studiu este benefic deoarece poate oferi studenților abilitățile și încrederea necesare pentru a reuși în lumea profesională a arheologiei. Absolvenții pot obține o creștere a salariului sau accesul la noi oportunități de angajare după finalizare.
Nu există un număr universal pentru costul unui doctorat. Taxele de școlarizare pot depinde de locația școlii, de numărul de cursuri pe care un student îl ocupă pe semestru și de mărimea universității. Elevii ar putea să obțină o estimare prin contactarea școlilor pe care sunt interesați să le urmeze.
Majoritatea studenților folosesc un doctorat în arheologie pentru a intra în lumea academică sau de cercetare. Cu toate acestea, ar putea exista și alte oportunități disponibile. De exemplu, pozițiile guvernamentale ca administratori de resurse culturale ar putea necesita o înțelegere a istoriei umane. Chiar și unele companii doresc să angajeze experți în managementul resurselor culturale. Unii studenți ar putea continua să lucreze în arte ca și curatori muzeeni, conservatori sau manageri de colecții.Elevii exacti de locuri de muncă depind, de obicei, de experiența de muncă anterioară.
După ce găsiți programul care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele, trebuie să aplicați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Arheologie Filter

Programe de cercetare (MPhil / PhD) în istoria artei și / sau arheologie

SOAS University of London
Masterat
Doctorat
28 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
30 Iun 2020
Engleză
Campus

Deși un grad de cercetare ar trebui să fie foarte satisfăcător personal, este, de asemenea, o întreprindere serioasă și uneori intensă. În cadrul sistemului actual, un doctora ...

Citeste mai mult

Doctor în egiptologie

Charles University Faculty of Arts
Doctorat
<
Online şi campus combinate
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Ph.D. absolventul are cunoștințe teoretice aprofundate în toate domeniile principale ale egiptologiei și o prezentare detaliată și o înțelegere actualizată a stării actuale a ...

Citeste mai mult

Doctor în Arheologie

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Doctoratul nostru în Arheologie vă oferă posibilitatea de a studia arheologia la un nivel avansat prin cercetare independentă. Domeniul tematic al arheologiei oferă supraveghe ...

Citeste mai mult