PHDSTUDIES.RO

Compară 4 Doctorate în Arheologie

Un doctor de filosofie este unul dintre cele mai înalte grade acordate în multe universități. Acest program de doctorat se poate concentra pe o gamă largă de discipline în științe, arte, umaniste, inginerie sau matematică. Poate dura cinci până la șase ani pentru a completa un doctorat.
Ce este doctoratul în arheologie? Acest program de studiu analizează recuperarea, interpretarea și analiza rămășițelor materiale din istorie. Elevii pot învăța mai multe despre tehnicile științifice pe măsură ce își completează diploma. Majoritatea programelor se concentrează pe relațiile internaționale, motiv pentru care învățarea unei a doua sau a treia limbi poate fi o parte a programului. Unele programe pot necesita ca elevii să completeze o disertație. Cursurile necesare pentru o diplomă de doctorat în arheologie pot include arheologia mondială, teoria contemporană a arheologiei, metodele științifice în arheologie și etica arheologică.
Acest tip de studiu este benefic deoarece poate oferi studenților abilitățile și încrederea necesare pentru a reuși în lumea profesională a arheologiei. Absolvenții pot obține o creștere a salariului sau accesul la noi oportunități de angajare după finalizare.
Nu există un număr universal pentru costul unui doctorat. Taxele de școlarizare pot depinde de locația școlii, de numărul de cursuri pe care un student îl ocupă pe semestru și de mărimea universității. Elevii ar putea să obțină o estimare prin contactarea școlilor pe care sunt interesați să le urmeze.
Majoritatea studenților folosesc un doctorat în arheologie pentru a intra în lumea academică sau de cercetare. Cu toate acestea, ar putea exista și alte oportunități disponibile. De exemplu, pozițiile guvernamentale ca administratori de resurse culturale ar putea necesita o înțelegere a istoriei umane. Chiar și unele companii doresc să angajeze experți în managementul resurselor culturale. Unii studenți ar putea continua să lucreze în arte ca și curatori muzeeni, conservatori sau manageri de colecții.Elevii exacti de locuri de muncă depind, de obicei, de experiența de muncă anterioară.
După ce găsiți programul care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele, trebuie să aplicați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Arheologie Filter

Doctor în Arheologie

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Regatul Unit Edinburgh + 1 mai mult

Doctoratul nostru în Arheologie vă oferă posibilitatea de a studia arheologia la un nivel avansat prin cercetare independentă. Domeniul tematic al arheologiei oferă supravegherea cercetării într-o gamă largă de domenii. Interesele noastre de cercetare variază de la osteo arheologia umană și antropologia criminalistică până la arheologia romană, civilizațiile timpurii și societățile urbane din Marea Mediterană și Europa, lumea bizantină și antichitatea târzie, târgătorii și răspândirea agriculturii în Europa, monumentele megalitice, mai târziu preistoria europeană și arheologia din Scoția. Aceste domenii de cercetare sunt completate de expertiza de cercetare în discipline conexe în altă parte în școală și la universitate.

Doctor în egiptologie

Charles University Faculty of Arts
Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga

Ph.D. absolventul are cunoștințe teoretice aprofundate în toate domeniile principale ale egiptologiei și o prezentare detaliată și o înțelegere actualizată a stării actuale a cercetării și a problemelor asociate. Pe baza admiterii la doctorat dizertație, este capabil să demonstreze o calitate excepțională în specialitatea sa specifică. Experiența academică, limbajul și competențele analitice și abilitățile absolvenților îl fac complet echipat pentru o practică academică și pedagogică profesională la nivel internațional. Ph.D. absolventul poate fi angajat în numeroase instituții de prim rang, centrate pe studiul antichității, precum și pe nivelul de directori executivi efectivi în instituțiile care participă în relațiile culturale, politice, economice sau comerciale dintre Republica Cehă și Egipt.

Programe de cercetare (MPhil / PhD) în istoria artei și / sau arheologie

SOAS University of London
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Deși un grad de cercetare ar trebui să fie foarte satisfăcător personal, este, de asemenea, o întreprindere serioasă și uneori intensă. În cadrul sistemului actual, un doctorat cu normă întreagă are la dispoziție trei ani pentru a finaliza un proiect complet al tezei sale și apoi încă un an pentru redactare (cunoscut sub numele de gradul 1 1). Gradele de cercetare sunt în general efectuate de persoane care își propun să devină profesioniști în domeniul istoriei artei și / sau arheologie, fie ca universitari care efectuează cercetări și predă în universități, fie ca curatori sau educatori în muzee, biblioteci sau arhive, sau în orice număr. din alte domenii conexe, cum ar fi publicarea academică sau chiar lumea artei comerciale. În general, este o idee bună să aveți o experiență de muncă în afara universității înainte de a aplica la un program de doctorat, de exemplu, într-un anumit rol într-un muzeu sau galerie.

Doctor în arheologie și istorie de arte

Koc University - Istanbul Turkey
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Turcia Istambul

Ph.D. Programul de arheologie oferă posibilitatea studierii avansate în arheologia Turciei (Anatolia antică) și a regiunilor înconjurătoare. Elevii ar trebui să fie interesați