close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Arhitectura peisajului

Un doctorat este, de asemenea, numit doctorat sau Doctor of Philosophy. Poate fi culminarea multor ani de învățământ superior și este acordată de un colegiu sau o universitate. Absolvenții au dreptul să se numească "doctor". Ce este un doctorat în arhitectura peisagistică? Un program de doctor în filosofie în arhitectura peisagistică oferă cursuri avansate pentru persoanele care… Citeste mai mult

Un doctorat este, de asemenea, numit doctorat sau Doctor of Philosophy. Poate fi culminarea multor ani de învățământ superior și este acordată de un colegiu sau o universitate. Absolvenții au dreptul să se numească "doctor".

Ce este un doctorat în arhitectura peisagistică? Un program de doctor în filosofie în arhitectura peisagistică oferă cursuri avansate pentru persoanele care doresc să se concentreze asupra planificării peisajului, aplicării pe scară spațială și designului hardscape. Elevii pot alege, de asemenea, cursuri de mozaicuri peisagistice, sisteme de cartografiere a informațiilor, planificare urbană de la antichitate la prezent și sisteme de infrastructură. O disertație se așteaptă de obicei la sfârșitul programului intensificat.

Absolvenții cu doctorat în arhitectură peisagistică își pot îmbunătăți cariera în afaceri deoarece își extind capacitatea de a comunica și gestiona timpul și dezvoltă o etică profesională puternică. De asemenea, au tendința de a avea un ochi de proiectare și de a fi auto-conduse, ceea ce le poate ajuta să creeze modele unice.

Costurile colegiului pot fluctua între universitățile din diferite părți ale lumii și cu durata programului ales. Studenții doctoranzi potențiali pot dori să studieze diferite programe și să solicite informații despre costuri de la acele colegii.

Absolvenții cu doctorat în arhitectura peisagistică ar putea avea deja o carieră, dar pentru cei care nu au, există o mare varietate de opțiuni disponibile. Pentru cei care caută oportunități în lumea afacerilor, constructorii de case și companiile de design adesea angajează specialiști peisagisti pentru a rezolva problemele peisagistice pentru casele de model, casele de comandă specială sau chiar șantierele de țară. Unii absolvenți pot alege să devină lectori adjuncți sau profesori universitari. Alții pot selecta o carieră în filme sau televiziune ca un designer de softscape și hardscape. Ocuparea forței de muncă se poate găsi și în cazul agențiilor guvernamentale care au nevoie de oameni pentru a crea zone atrăgătoare în jurul clădirilor naționale și în cadrul parcurilor de stat.

Doctor de filosofie în programe peisaj pot fi găsite în întreaga lume. Pentru a găsi un program de doctorat care să se potrivească nevoilor dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Universidade de Évora
Evora, Portugalia

Acest program de doctorat urmează principiile care vizează formarea cercetătorilor cu un profil științific puternic, cu înaltă calificare în rezolvarea problemelor, dotați cu ... +

Acest program de doctorat urmează principiile care vizează formarea cercetătorilor cu un profil științific puternic, cu înaltă calificare în rezolvarea problemelor, dotați cu un înalt sens al integrității științifice, cu capacitatea de a comunica cu un spirit antreprenorial, cu un grad ridicat de autonomie și capacitate de învățare continuă. -
Doctorat
Normă întreagă
8 semestre
Portugheză, Engleză, Spaniolă
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici