Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Doctorate în Arhivistică

După finalizarea programelor universitare sau postuniversitare, un student interesat de cercetare sau de predare ar putea dori să ia în considerare un program de doctorat. Astfel de programe necesită în mod obișnuit o disertație sau teză pentru a se califica pentru absolvire și de obicei durează cel puțin trei ani pentru a finaliza.

Ce este doctoratul în știința arhivistică? Doctor în arhivistică este un program în domeniul studierii bibliotecilor, arhivelor și informațiilor privind înregistrările experienței umane. Elevii învață de obicei despre crearea și utilizarea materialelor culturale, conservarea și gestionarea înregistrărilor digitale și modul în care interacționează sistemele informatice digitale. Cursurile pot include subiecte precum managementul resurselor informaționale, metode avansate de cercetare și subiecte în managementul înregistrărilor electronice.

Absolvenții cu doctorat în Arhivistică dezvoltă un număr de abilități transferabile, inclusiv abilitatea de a lucra independent și ca parte a unei echipe. Competențele puternice de cercetare și scriere pot fi utile în multe poziții din sectoarele nonprofit, public și privat.

Costurile asociate cu finalizarea unui doctorat depind de o varietate de factori, inclusiv formatul programului, durata studiului și instituția specifică. Cei care consideră un doctorat pot considera că este util să cerceteze costul programelor înainte de a aplica.

Doctorat în Arhivă pregătește absolvenți pentru cariere într-o varietate de domenii. Pe lângă posturile de învățământ superior, absolvenții pot fi de asemenea potriviți pentru o carieră de arhivar sau manager de înregistrări în sectorul public, privat sau nonprofit sau ca bibliotecar. În plus, absolvenții pot să obțină locuri de muncă în posturi precum curator muzeu sau manager de proiect care utilizează abilitățile dobândite în timpul studiului.

Programele de doctorat sunt disponibile într-o varietate de formate din întreaga lume. Multe programe oferă cursuri de înscriere cu frecvență parțială și cursuri online pentru a sprijini studenții care au nevoie de opțiuni mai flexibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Arhivistică

International University For Graduate Studies - IUGS

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acredi ... [+]

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acreditat ALA Biblioteca Știință și unul într-o altă disciplină, sau lucrarea unui curs echivalent. Doctorat în bibliotecă și Information Science este conceput pentru a umple o nevoie profesional de către bibliotecari, și sa concentrat pe misiunea Universității Internaționale pentru Studii postuniversitare (IUGS). Durata de timp pentru a finaliza gradul de doctorat variază. Pentru a fi sigur, cei mai mulți candidați pot finaliza cerințele lor de doctorat în șase (6) până la optsprezece (18) luni. Desigur, acest lucru depinde de nivelul lor de entuziasm, experiență practică, frecvența în conectarea cu mentorul, și angajament personal pentru eforturile de-a lungul vieții.... [-]

Dominica Portsmouth
Februarie 2020
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Ph.D. în științele informatice și informatice este o diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregă ... [+]

Prezentare generală

O diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregătiți , veți beneficia de facultate de clasă mondială, de diverse oferte academice și de facilități moderne, pe măsură ce identificați și cercetați provocările în cadrul și dincolo de calcul.

Ph.D. în științele informatice și informatice este o diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregătiți. Veți desfășura atât cercetări fundamentale cât și aplicații pentru a aborda provocări diverse și importante în cadrul și în afara calculului, și beneficiați de facultate de clasă mondială, de diverse oferte academice și facilități moderne. Absolvenții noștri sunt pregătiți să exceleze atât în medii de calcul cât și interdisciplinar în mediul academic, guvern și industrie.... [-]

Statele Unite ale Americii Rochester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză