Filter
Doctorat
America Centrală și Caraibe Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Arhivistică în America Centrală și Caraibe 2019/2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Știința arhivistică este o ramură a științei bibliotecii care implică colectarea și păstrarea documentelor pentru companiile private sau publice. Studenții de arhivă pot învăța cum să utilizeze cele mai noi tehnologii pentru a stoca și a cataloga articolele din colecțiile digitale și de hârtie.

America Centrală și Caraibe națiuni sunt bogate în cultură, istorie și cultură. Ei sunt mândri de istoria lor antice, și de cele mai multe cetățenii să ia mândrie și bucurie în care arată țara lor de ochi internaționale. Peisajul cultural unic oferă o întâlnire unul-de-un-un fel care este inseparabil de un sentiment de emoție și experiență. America Centrală este locul ideal pentru a se teren în timp ce se bucură mai mult de câteva dintre cele mai mari plăceri ale vieții.

Vezi Programe de Doctorat în Arhivistică în America Centrală și Caraibe 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Arhivistică, America Centrală și Caraibe

International University For Graduate Studies - IUGS

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acredi ... [+]

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acreditat ALA Biblioteca Știință și unul într-o altă disciplină, sau lucrarea unui curs echivalent. Doctorat în bibliotecă și Information Science este conceput pentru a umple o nevoie profesional de către bibliotecari, și sa concentrat pe misiunea Universității Internaționale pentru Studii postuniversitare (IUGS). Durata de timp pentru a finaliza gradul de doctorat variază. Pentru a fi sigur, cei mai mulți candidați pot finaliza cerințele lor de doctorat în șase (6) până la optsprezece (18) luni. Desigur, acest lucru depinde de nivelul lor de entuziasm, experiență practică, frecvența în conectarea cu mentorul, și angajament personal pentru eforturile de-a lungul vieții.... [-]

Dominica Portsmouth
Februarie 2020
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză