Filter
Doctorat
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Arhivistică în America de Nord 2019/2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Știința arhivistică este un domeniu de studiu academic care discută modul în care arhivele sunt construite și întreținute. Conservarea digitală și cercetarea, gestionarea documentelor și conservarea sunt adesea acoperite în acest tip de program.

Spanning 23 de țări, America de Nord este continent umplut cu posibilitatea de învățământ. Studenții au posibilitatea de a învăța mai multe limbi și de a dezvolta o înțelegere a diferitelor culturi foarte mult.

Vezi Programe de Doctorat în Arhivistică în America de Nord 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Arhivistică, America de Nord

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Rochester Institute of Technology (RIT)

Ph.D. în științele informatice și informatice este o diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregă ... [+]

Prezentare generală

O diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregătiți , veți beneficia de facultate de clasă mondială, de diverse oferte academice și de facilități moderne, pe măsură ce identificați și cercetați provocările în cadrul și dincolo de calcul.

Ph.D. în științele informatice și informatice este o diplomă de cercetare concepută pentru a produce cercetători independenți, cercetători de vârf și educatori bine pregătiți. Veți desfășura atât cercetări fundamentale cât și aplicații pentru a aborda provocări diverse și importante în cadrul și în afara calculului, și beneficiați de facultate de clasă mondială, de diverse oferte academice și facilități moderne. Absolvenții noștri sunt pregătiți să exceleze atât în medii de calcul cât și interdisciplinar în mediul academic, guvern și industrie.... [-]

Statele Unite ale Americii Rochester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză