Filter
Doctorat
Dominica Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Doctorat în Arhivistică în Dominica 2019/2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Știința arhivistică se referă la păstrarea materialelor pentru o companie. Școlii de arhivistică ar putea învăța despre gestionarea și conservarea unei biblioteci digitale. Mulți arhiviști lucrează în sectorul privat pentru a cataloga documentele administrative importante ale unei companii.

Dominica are un sistem de învățământ competitiv, rivalizând alții de-a lungul Vest. Elevii din această țară insulă din Caraibe ar putea amesteca cu alți elevi grave din întreaga lume. Limba engleză este limba oficială, dar elevii care vorbesc alte limbi se pot simti la fel de la domiciliu ca urmare a comerțului internațional al țării.

Programe Doctorale de Top în Arhivistică în Dominica 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Arhivistică, Dominica

International University For Graduate Studies - IUGS

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acredi ... [+]

Doctor of Philosophy (PhD), în Biblioteca și Știința Informațiile sunt disponibile pentru bibliotecari care sunt ABD, sau au două grade de masterat, unul care este acreditat ALA Biblioteca Știință și unul într-o altă disciplină, sau lucrarea unui curs echivalent. Doctorat în bibliotecă și Information Science este conceput pentru a umple o nevoie profesional de către bibliotecari, și sa concentrat pe misiunea Universității Internaționale pentru Studii postuniversitare (IUGS). Durata de timp pentru a finaliza gradul de doctorat variază. Pentru a fi sigur, cei mai mulți candidați pot finaliza cerințele lor de doctorat în șase (6) până la optsprezece (18) luni. Desigur, acest lucru depinde de nivelul lor de entuziasm, experiență practică, frecvența în conectarea cu mentorul, și angajament personal pentru eforturile de-a lungul vieții.... [-]

Dominica Portsmouth
Februarie 2020
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză