$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Arte aplicate

Elevii care urmăresc un doctorat speră că vor dobândi cunoștințe de specialitate într-un domeniu de studiu concentrat. În timp, într-un program, elevii pot avea posibilitatea de a dezvolta pe deplin un obiectiv de cercetare. Această abordare ar putea ajuta elevii să descopere o serie de noi opțiuni de carieră. Ce este un doctorat în artele aplicate? În cadrul programului, elevii p… Citeste mai mult

Elevii care urmăresc un doctorat speră că vor dobândi cunoștințe de specialitate într-un domeniu de studiu concentrat. În timp, într-un program, elevii pot avea posibilitatea de a dezvolta pe deplin un obiectiv de cercetare. Această abordare ar putea ajuta elevii să descopere o serie de noi opțiuni de carieră.

Ce este un doctorat în artele aplicate? În cadrul programului, elevii pot avea ocazia să exploreze abordări artistice în timp ce dobândesc o cunoaștere profundă a dezvoltării produselor. Elevii pot lua în considerare modalitățile în care creativitatea și designul materialului lucrează împreună pentru a crea bunuri comercializate. Programele se concentrează adesea pe o abordare interdisciplinară, deoarece acestea privesc o varietate de tradiții artistice și instrumente de afaceri. Cursul de studiu se axează adesea pe clase și ateliere de lucru în domenii precum tehnologia, moda, mediile digitale, fibrele artistice, comportamentul consumatorilor și arhitectura.

Elevii care dobândesc acest doctorat pot descoperi o varietate de rezultate pozitive. Abordările creative create pot ajuta absolvenții să ofere o mai mare flexibilitate angajatorilor. În plus, cunoștințele de analiză a consumatorilor și cunoștințele de marketing pot îmbunătăți perspectivele de muncă ale studenților din întreaga industrie.

Prețul gradului variază. Instituțiile pot solicita taxe și costuri diferite, iar studenții pot fi diferiți în ceea ce privește termenele de finalizare. Elevii ar trebui să utilizeze informațiile și sfaturile disponibile pentru a dezvolta un buget care să le aibă sens.

La finalizare, elevii pot să exploreze o varietate de cariere. Adesea, studenții pot alege să urmeze posturi de designeri de produse atât la întreprinderile mari, cât și la cele mici. Unii studenți pot găsi locuri de muncă la firme de marketing ca cercetători sau designeri grafici. În plus, există posibile posturi de animatori și designeri pentru companii de film, televiziune și jocuri video. Alți studenți pot alege să continue în mediul academic ca profesori și cercetători în domeniu, unde pot dezvolta noi abordări artistice.

Explorarea unui doctorat în artele aplicate poate fi ușor cu o selecție de instituții poziționate pe tot globul. Elevii pot alege chiar să acceseze oportunități online care pot fi accesate de la domiciliu. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Franţa

Formarea doctorală este formarea în și prin cercetare și experiență profesională de cercetare. Aceasta duce la producerea de noi cunoștințe.

Formarea doctorală este formarea în și prin cercetare și experiență profesională de cercetare. Aceasta duce la producerea de noi cunoștințe. -
Doctorat
Normă întreagă
Limba franceza
Campus