$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Arte liberale

Procurarea unui doctor de filosofie (PhD) este una dintre cele mai mari realizări din lumea academică. Acest grad premiază studenții cu recunoașterea ca lideri în domeniul lor ales și deseori deschide mai multe uși în căile lor de carieră. Ce este un doctorat în artele liberale? Acest grad oferă studenților competențele fundamentale necesare pentru o gamă largă de căi de carier… Citeste mai mult

Procurarea unui doctor de filosofie (PhD) este una dintre cele mai mari realizări din lumea academică. Acest grad premiază studenții cu recunoașterea ca lideri în domeniul lor ales și deseori deschide mai multe uși în căile lor de carieră.

Ce este un doctorat în artele liberale? Acest grad oferă studenților competențele fundamentale necesare pentru o gamă largă de căi de carieră, inclusiv gândire critică, abilități analitice, cercetare independentă și abilități de prezentare. Fiecare elev are posibilitatea de a-și extinde competențele și fundațiile educaționale printr-o varietate de cursuri unice pentru specialitate, cum ar fi artele și umaniste, științele sociale și științele biologice sau fizice. Deși gradul este larg, aria specifică de studiu poate fi definită strict de către student, ceea ce creează un subiect de cercetare concentrat în gradul general.

După absolvirea titlului de doctor în artele liberale, persoanele fizice pot fi dotate cu abilități de gândire critică pe care apoi le pot aplica în cariera lor, împreună cu abilități analitice. Elevii care lucrează în acest domeniu pot dobândi cadre metodologice și teoretice bine rotunjite pentru a-și aplica abilitățile de cercetare, ceea ce reprezintă o abilitate avantajoasă pentru forța de muncă.

Durata unui doctorat în programul de arte liberale este, de obicei, de trei până la patru ani, costul variind în funcție de universitate. Se recomandă ca o persoană fizică să studieze școala și programul oferit să se asigure că aceasta este potrivită.

Cu un doctorat în Arte Liberale, multe opțiuni dintr-o varietate de domenii sunt disponibile pentru un individ. Deși artele liberale sunt de o importanță largă, specializarea poate ajuta la realizarea unor promoții mai mari la locul de muncă. În ceea ce privește o carieră, mulți studenți continuă să devină profesori universitari sau școli, manageri de marketing, editori pentru ziare sau cărți, jurnaliști, bibliotecari, funcționari publici, interpreți sau traducători, arhivari sau curatori sau specialiști în resursele umane. Acestea sunt doar o mână de opțiuni disponibile.

Un doctorat în Arte Liberale vă poate extinde potențialul de carieră și vă poate deschide noi porți. Pentru mai multe resurse, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Avondale College of Higher Education
Cooranbong, Australia +1 Mai mult

Doctor of Philosophy (PhD) este un grad complet, stand-alone, care este un grad de doctorat recunoscut pe plan internațional. Acesta este conceput pentru ca elevii să dezvolte ... +

Doctor of Philosophy (PhD) este un grad complet, stand-alone, care este un grad de doctorat recunoscut pe plan internațional. Acesta este conceput pentru ca elevii să dezvolte abilități avansate în efectuarea de cercetări independente și susținute. -
Doctorat Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Campus
Online