close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Artele calculatorului

Un doctor de filosofie sau doctorat este unul dintre cele mai înalte grade pe care un student îl poate câștiga. Doctoranzii sunt disponibili într-o serie de discipline și implică un studiu individual intensiv asupra unui subiect de alegere al studentului. Aceste programe durează în general de la doi la trei ani. Ce este un doctorat în artele informatice? Studiul artelor computerizate e… Citeste mai mult

Un doctor de filosofie sau doctorat este unul dintre cele mai înalte grade pe care un student îl poate câștiga. Doctoranzii sunt disponibili într-o serie de discipline și implică un studiu individual intensiv asupra unui subiect de alegere al studentului. Aceste programe durează în general de la doi la trei ani.

Ce este un doctorat în artele informatice? Studiul artelor computerizate este un domeniu unic și amplu în artele plastice care încorporează designul artei tradiționale cu tehnologiile și software-ul calculatoarelor. Cursurile din acest subiect pot include animație pe calculator, programare pe calculator, design grafic și multe altele. În timp ce un program de doctorat în acest domeniu este considerabil rar, se așteaptă ca domeniul în sine să se extindă de zeci de ani. Elevii de artă informatică pot alege concentrații în grafică și animație, competențe software, storyboarding, istorie de artă și multe altele.

Elevii cu o diplomă în artele informatice pot dobândi abilități multiple care le pot ajuta într-o serie de cariere. Acești elevi tind să lucreze foarte bine independent și au abilități organizatorice puternice. Elevii dezvoltă, de asemenea, un sentiment solid de design și estetic.

Costul unei diplome de doctorat este influențat de tipul de universitate care oferă programul, unde este localizat programul și cât timp este nevoie pentru a finaliza programul. Pentru a afla mai multe informații specifice de școlarizare, studenții ar trebui să contacteze birourile de admitere la școală.

Există o mulțime de cariere asociate cu o diplomă de artă informatică, dar obținerea unui grad avansat, cum ar fi un doctorat, poate pregăti studenții pentru o gamă largă de posibilități. Mulți studenți la nivel de doctorat aleg să urmeze mediul academic și să învețe ca profesor la universități. Alții pot viza poziții înalte în galeriile de artă sau pot lucra în calitate de director pentru o organizație de artă. Există, de asemenea, oportunități de angajare pentru studenți pentru a lucra ca animatori, designeri grafici, dezvoltatori web, dezvoltatori de jocuri și multe altele.

Multe universități din întreaga lume oferă diplome de doctorat. Elevii pot chiar să ia în considerare studiul în străinătate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong

Media și artele computaționale (CMA) sunt omniprezente în viața noastră de zi cu zi și le vedem în filme, jocuri, muzee, reclame, știri și multe alte experiențe media. Dezvolt ... +

Media și artele computaționale (CMA) sunt omniprezente în viața noastră de zi cu zi și le vedem în filme, jocuri, muzee, reclame, știri și multe alte experiențe media. Dezvoltarea rapidă a tehnologiei informației, cum ar fi inteligența artificială, realitatea augmentată, știința datelor, dronele, roboții, materialele și afișajele noi și interacțiunea om-computer a schimbat peisajul mediilor și artelor de calcul. -
Doctorat
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici