PHDSTUDIES.RO

Compară Programe Doctorale de Top în Asia 2019

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Contactează Universități Studii de Doctorat în Asia 2019

rezultate găsite Filter

Phd în contabilitate și finanțe

Unicaf University (MW)
Campus Online La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 27 mai mult

Scopul programului de doctorat este de a pregăti următoarea generație de cercetători de vârf. Doctoratul este un program de studii independente, auto-direcționate de cercetare academică, susținută de o echipă de supervizori care aduce o contribuție originală la cunoștințe scrise într-o disertație publicabilă.

PhD Fellowship Scheme - Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
Campus La zi 3 anii August 2019 Hong Kong

Consiliul de Granturi pentru Cercetare (RGC) al HKSAR va invita în curând cererile pentru "PhD Ph.D. Fellowship Scheme" din 2019-2020. Elevii din întreaga lume vor fi recrutați pentru a-și urma doctoratul. studii în Hong Kong. Schema va sprijini studenții selectați prin concurs deschis.

Doctor în filosofie (doctorat)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 4 anii September 2019 Hong Kong

Facultatea oferă două diplome de cercetare, și anume Master of Philosophy (MPhil),

MPhil / doctor în științe informatice

The University of Hong Kong
Campus La zi Part time 3 - 4 anii September 2019 Hong Kong

Departamentul de Informatică oferă următoarele programe de cercetare postuniversitare în moduri full-time și part-time:

Doctorat auto-ritm în managementul afacerilor internaționale

ISM - International School of Management
Online & Campus Combinate La zi Part time 4 - 7 anii July 2019 Franţa Paris Statele Unite ale Americii New York Africa de Sud Cape Town India New Delhi + 7 mai mult

Doctoratul nostru dezvoltă abilitățile de cercetare și de predare de care aveți nevoie pentru a promova noi perspective și pentru a inspira următoarea generație de lideri de afaceri. Programul pregătește profesioniști cu experiență și cu o înaltă motivație în afaceri pentru a se angaja în carieră de instruire angajată și de cercetare originală în mediul academic.

Programul de doctorat

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Campus La zi Part time 4 - 6 anii September 2019 Hong Kong Kowloon Tong + 1 mai mult

HKBU School of Business oferă programe postuniversitare de cercetare ("RPG"), fie MPhil fie doctorat în cinci discipline principale, și anume Contabilitate și Drept (ACLW), Economie (ECON), Științe Financiare și Decizie (FDS), Management (MGNT) (MKT). Combinând rigurozitatea academică cu o abordare ferm internațională, aceste programe sunt ideale pentru viitori lideri de afaceri sau oameni de știință.

Doctor în filosofie (doctorat)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Campus La zi Part time 4 - 14 semestre January 2020 Malaysia Alor Setar + 1 mai mult

Ph.D. program de la Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business (OYAGSB), UUM Colegiul de Afaceri este un program de cercetare completă, în care studenții sunt evaluate pe baza tezei produse la sfârșitul perioadei lor de studiu.

Ph.D. în inginerie

Ariel University
Campus La zi October 2019 Israel Ari'el

Alăturați-vă studenților doctoranzi din Israel și din multe alte țări din întreaga lume în dezvoltarea și extinderea orizonturilor voastre. Luați-vă cercetarea la nivelul următor, promovându-vă interesele academice și experiența în laboratoarele avansate, sub îndrumarea cercetătorilor de clasă mondială cu cercetare dovedită într-un mediu de cooperare multidisciplinară în domeniul cercetării internaționale.

Programul de burse PhD PhD în Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
Campus La zi 3 anii September 2019 Hong Kong

Această schemă oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a studia pentru un doctorat într-una din universitățile de top din Hong Kong.

Doctorat în Psihologie

Singapore Management University
Campus La zi 4 - 5 anii August 2019 Singapore

Universitatea Singapore de Management (SMU), PhD în programul de Psihologie echipează studenții cu cunoștințe de nivel de doctorat în domeniile de conținut în psihologie și metodologia de cercetare, cu punctele forte de cercetare largă care includ Cognitive; Cultural; evoluționistă; Industriale și organizaționale; Și personalitate socială.

Doctor în filosofie în inginerie

Khalifa University of Science and Technology
Campus La zi Part time 4 - 6 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi + 1 mai mult

Doctor în filosofie în inginerie (doctorat în inginerie) gradul este acordat candidaților care finalizează cu succes cursurile predate și componentele de cercetare ale programului. Elevii sunt obligați să finalizeze un program de cursuri avansate de inginerie.

Integrate MSc-PhD în moleculară

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campus La zi Part time October 2019 Israel Rehovot

Studiul neurologiei este privit de mulți ca fiind frontiera ultimă a științei. Acesta cuprinde un set divers de abordări, de la studiul genelor la studiul neuronilor, sinapselor, circuitelor, comportamentului și cunoașterii. Neuroștiința în Institutul Weizmann cuprinde cercetarea în toate aceste aspecte.

Doctor în Administrarea Afacerilor

European University Cyprus
Campus La zi September 2019 Cipru Nicosia

Acesta este un program conceput pentru studenții foarte motivați care doresc să dobândească abilități de cercetare avansată și intelectuale (analitice) în domeniul administrării afacerilor. Scopul programului este de a pregăti o generație de oameni de știință de doctorat extrem de eficiente, cu scopul de a urmări o carieră în mediul academic sau de consultanță în sectorul privat sau public. Programul oferă studenților cu o pregătire teoretică solidă și posibilitatea de a efectua cercetare inovatoare, extrem de concentrat în administrarea afacerilor, în scopul de a crea noi cunoștințe.

-

Kazakh British Technical University (KBTU)
Campus La zi 3 anii September 2019 Kazahstan Almaty

-

Doctorand - filosofie

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time September 2019 Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

Scopul programului de doctorat este de a pregăti următoarea generație de cercetători de vârf. Doctoratul este un program de studii independente, auto-direcționate de cercetare academică, susținută de o echipă de supervizori care aduce o contribuție originală la cunoștințe scrise într-o disertație publicabilă.