PHDSTUDIES.RO

Compară Programe Doctorale de Top în Asia 2019

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Contactează Universități Studii de Doctorat în Asia 2019

rezultate găsite Filter

Doctor în managementul marketingului

Unicaf University (MW)
Campus Online La zi Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 26 mai mult

Scopul programului de doctorat este de a pregăti următoarea generație de cercetători de vârf. Doctoratul este un program de studii independente, auto-direcționate de cercetare academică, susținută de o echipă de supervizori care aduce o contribuție originală la cunoștințe scrise într-o disertație publicabilă.

PhD Fellowship Scheme - Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Hong Kong

Consiliul de Granturi pentru Cercetare (RGC) al HKSAR va invita în curând cererile pentru "PhD Ph.D. Fellowship Scheme" din 2019-2020. Elevii din întreaga lume vor fi recrutați pentru a-și urma doctoratul. studii în Hong Kong. Schema va sprijini studenții selectați prin concurs deschis.

Ph.D. în științele naturii

Ariel University
Campus La zi Octombrie 2019 Israel Ari'el

Alăturați-vă studenților doctoranzi din Israel și din multe alte țări din întreaga lume în dezvoltarea și extinderea orizonturilor voastre. Luați-vă cercetarea la nivelul următor, promovându-vă interesele academice și experiența în laboratoarele avansate, sub îndrumarea cercetătorilor de clasă mondială cu cercetare dovedită într-un mediu de cooperare multidisciplinară în domeniul cercetării internaționale. Doctoranzii noștri publică lucrări în reviste și conferințe internaționale de referință.

Doctor în filosofie (doctorat)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2019 Hong Kong

Facultatea oferă două diplome de cercetare, și anume Master of Philosophy (MPhil),

Doctorat auto-ritm în managementul afacerilor internaționale

ISM - International School of Management
Online & Campus Combinate La zi Part time 4 - 7 ani Octombrie 2019 Franţa Paris Statele Unite ale Americii New York Africa de Sud Cape Town India New Delhi + 7 mai mult

Doctoratul nostru dezvoltă abilitățile de cercetare și de predare de care aveți nevoie pentru a promova noi perspective și pentru a inspira următoarea generație de lideri de afaceri. Programul pregătește profesioniști cu experiență și cu o înaltă motivație în afaceri pentru a se angaja în carieră de instruire angajată și de cercetare originală în mediul academic.

Doctor în filosofie (doctorat)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Campus La zi Part time 4 - 14 semestre Ianuarie 2020 Malaysia Alor Setar + 1 mai mult

Ph.D. program de la Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business (OYAGSB), UUM Colegiul de Afaceri este un program de cercetare completă, în care studenții sunt evaluate pe baza tezei produse la sfârșitul perioadei lor de studiu.

Programul de doctorat

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Campus La zi 4 - 6 ani Septembrie 2020 Hong Kong Kowloon Tong

HKBU School of Business oferă doctorat cu durata de 4 ani în cinci discipline principale, și anume Contabilitate și Drept (ACLW), Economie (ECON), Științe Financiare și Decizie (FDS), Management (MGNT) și Marketing (MKT). Combinând rigurozitatea academică cu o abordare cu hotărâre internațională, aceste programe sunt ideale pentru viitori lideri de afaceri sau oameni de știință.

MPhil / doctor în științe informatice

The University of Hong Kong
Campus La zi Part time 3 - 4 ani Septembrie 2019 Hong Kong

Departamentul de Informatică oferă următoarele programe de cercetare postuniversitare în moduri full-time și part-time:

Programul de burse PhD PhD în Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Hong Kong

Această schemă oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a studia pentru un doctorat într-una din universitățile de top din Hong Kong.

Masterat integrat în științele creierului: sisteme, computaționale

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campus La zi Part time Octombrie 2019 Israel Rehovot

Studiul neurologiei este privit de mulți ca fiind frontiera ultimă a științei. Acesta cuprinde un set divers de abordări, de la studiul genelor la studiul neuronilor, sinapselor, circuitelor, comportamentului și cunoașterii. Neuroștiința în Institutul Weizmann cuprinde cercetarea în toate aceste aspecte.

Doctor în filosofie în inginerie

Khalifa University of Science and Technology
Campus La zi Part time 4 - 6 ani Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi + 1 mai mult

Doctor în filosofie în inginerie (doctorat în inginerie) gradul este acordat candidaților care finalizează cu succes cursurile predate și componentele de cercetare ale programului. Elevii sunt obligați să finalizeze un program de cursuri avansate de inginerie.

Doctor în filosofie în managementul hotelier și al turismului

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Hong Kong Kowloon

Succesul unei instituții de cercetare se datorează, în mare parte, furnizării și formării tinerilor savanți. Pentru a oferi leadership în dezvoltarea viitorilor savanți în managementul ospitalității și turismului, SHTM oferă programe de cercetare care conduc la doctorat. în domeniul managementului hotelier și al turismului. Scoala de doctorat program este conceput pentru cei care doresc să își bazeze cercetarea pe perspective teoretice. Oferă cursuri avansate bazate pe interese individuale și aspirații de carieră, permițând studenților să dezvolte capacitatea de a efectua cercetări semnificative în domenii specifice. Colaborarea în domeniul cercetării dintre personalul academic și studenți este încurajată de mediul intelectual și de sprijin al școlii, rezultatele fiind difuzate prin publicații științifice și prezentări de conferințe. Masa critică a cercetătorilor recunoscuți la nivel global, împreună cu stipendia atractivă pentru studenții din domeniul cercetării și mediul unic "Est se întâlnește cu Occidentul", fac din programele noastre de cercetare extrem de competitive foarte reușite. Mulți dintre doctoranzii noștri absolvenții sunt acum membri ai facultăților din universități din întreaga lume.

Doctorand - filosofie

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

Scopul programului de doctorat este de a pregăti următoarea generație de cercetători de vârf. Doctoratul este un program de studii independente, auto-direcționate de cercetare academică, susținută de o echipă de supervizori care aduce o contribuție originală la cunoștințe scrise într-o disertație publicabilă.

Doctor în Administrarea Afacerilor

Istanbul Sehir University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Turcia Istanbul

Scopul programului nostru de absolvent este de a vă ajuta să construiți și să dezvoltați abilitățile necesare de conducere, administrative și manageriale necesare pentru a avea succes în lumea afacerilor globale. Programele noastre sunt construite cu conștientizarea cunoștințelor academice și profesionale contemporane ca programe unice și dinamice specifice lumii afacerilor turcești.

Phd în calcul / informatică

European University Cyprus
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Cipru Nicosia

Gradul de doctorat în Computing / Computer Science oferă viitorilor titulari ai unui doctorat cu aptitudinile și abilitățile necesare pentru a deveni cadre universitare de succes care demonstrează excelență în cercetare și de a face o contribuție semnificativă la comunitatea de cercetare locale și internaționale în domeniul Computing / Computer Science. Printr-un minim de o perioadă de 3 ani, candidații se dezvolta gândirea critică, să formuleze propriile lor opinii, dobândi cultura de cercetare, și să devină cercetători autonome capabili să planifice, să dezvolte, să implementeze și să coordoneze studii de cercetare, precum și la un motiv și să prezinte constatările lor internaționale comunitate stiintifica.