310 Doctorat Programe în Asia for 2024

Doctorat Programe în Asia for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hong Kong

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    HKBU School of Business oferă un program de doctorat cu normă întreagă de 4 ani pe 5 discipline principale, inclusiv contabilitate și drept, economie, finanțe și științe decizionale, management și marketing. Combinând rigoarea academică cu o abordare internațională hotărâtă, programul urmărește formarea studenților pentru a deveni profesori.

    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Școala Internațională Albert Katz pentru Studii despre Deșert, care oferă programe care conduc la masterat și doctorat. diplome în Studii despre deșert și Hidrologie și tehnologii ale apei. Aceste domenii de cercetare multidisciplinare au apărut ca răspuns la lipsa de răspunsuri bazate pe știință la nevoile urgente ale umanității.

    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ph.D. posturile sunt deschise pentru studiul mecanismelor moleculare implicate în neurodezvoltare. Există două obiective principale de cercetare pentru care Ph.D. sunt disponibile poziții: un studiu al axei intestin-creier în autism și studiul mecanismelor epigenetice în funcționarea creierului.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul doctoratului. Programul în Științe Pământului este de a produce absolvenți care sunt capabili să efectueze cercetări independente în Științe ale Pământului la cele mai înalte niveluri de originalitate și calitate. Gradul va fi acordat studenților care demonstrează o serie de cunoștințe și abilități avansate în fruntea Științelor Pământului și care finalizează o investigație independentă a unui subiect nou de specialitate pentru a prezenta o disertație care abordează o problemă în cercetarea de ultimă oră.

    • Kowloon, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Punctul distinctiv al unui program de doctorat de renume mondial nu este numai cercetarea pe care o generează, ci și gradul în care oferă absolvenților oportunități excepționale de carieră. SHTM pregătește elevii pentru funcții de conducere în cariera lor aleasă prin oferirea primei diplome profesionale D.HTM din lume. Programul D.HTM a fost conceput pentru cadre universitare, directori industriali de rang înalt și personal de conducere din organizațiile guvernamentale și neguvernamentale și organizațiile de turism. De la înființarea sa în 2007, programul atrage o serie de profesioniști interesați să-și intensifice cariera, de la practicieni cu experiență și reprezentanți ai guvernului la cadre universitare. Orientul său specific asiatic, combinația unică de subiecte și cercetare și modelul de livrare flexibilă permit profesioniștilor din industrie să-și dezvolte abilitățile în timp ce rămân în forța de muncă.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul își propune să instruiască nivelul superior al viitorilor matematicieni și oferă un mediu atractiv unic pentru a învăța și a lucra, cu seminarii săptămânale, serii frecvente de cursuri speciale pe teme actuale în matematică și schimburi științifice.

    • Hung Hom, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Universitatea Politehnică din Hong Kong (Schema de burse PolyU Presidential Ph.D. Fellowship) aspiră să fie o universitate inovatoare de clasă mondială, cu un puternic simț al responsabilității sociale, condusă de motto-ul său „A învăța și a aplica, în beneficiul omenirii” . Angajamentul neclintit al Universității față de excelență a câștigat recunoaștere internațională, clasată în mod constant printre primele 100 de universități din întreaga lume. Doctoratul prezidențial PolyU. Fellowship Scheme (PPPFS) este o bursă de admitere prestigioasă care sprijină un doctorat excepțional. solicitanții în urmărirea aspirațiilor lor de cercetare pentru îmbunătățirea lumii. Oferă o bursă maximă de până la 167.930 USD, o scutire de școlarizare, un loc eligibil în sală timp de 1 an și beneficii suplimentare. Toate doctoratul cu normă întreagă. solicitanții vor fi luați în considerare pentru premiul PPPFS în mod automat, fără a fi nevoie să depună o cerere separată.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul Doctorului în Filosofie (Ph.D.) în Informatică este de a produce cercetători foarte bine pregătiți pentru industrie și mediul academic. Programul îi pregătește pe studenți să aplice tehnicile de cercetare și cunoștințele pe care le-au dobândit pentru a rezolva probleme complexe în domeniul informaticii și AI.

    • 463, Singapore

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Îmbătrânirea rapidă a populației din Singapore și nevoia concomitentă de profesioniști pregătiți în serviciile de sănătate, sociale și psihologice au dat naștere unei nevoi imperioase de certificat de licență în gerontologie, diplomă de absolvire în gerontologie, master în gerontologie și doctorat în gerontologie. Deoarece nevoile persoanelor vârstnice sunt specializate, o atenție dedicată în cadrul formării pentru abordarea unor caracteristici specifice precum procesul de îmbătrânire, necesită cursuri interdisciplinare de Gerontologie.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctoratul. in Education este un program de trei ani bazat pe cercetare, livrat complet online. Programul este destinat persoanelor care doresc să se pregătească pentru o carieră de educator sau să-și accelereze perspectivele actuale de carieră la nivelul următor. Odată cu ritmul în continuă creștere al tehnologiei și nevoile de învățare în continuă schimbare, inovarea continuă a devenit o necesitate pentru susținerea economiei globale. Programul este conceput pentru a stimula talentul pentru sectorul educațional, așa cum este cerut de economia actuală bazată pe cunoaștere.

    • Ari'el, Israel

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ariel University (AU) este cea mai nouă și cea mai rapidă universitate de cercetare din Israel, care luptă spre excelența academică și încurajează advocacy social. AU vă invită să vă dezvoltați abilitățile academice, să vă extindeți orizonturile, să explorați lumea și să faceți noi descoperiri cu noi. Toate acestea sunt posibile cu laboratoare de ultimă generație și cu îndrumarea personală a remarcabilei noastre facultăți ale căror articole sunt publicate în reviste internaționale de top.

    • Baku, Azerbaidjan

    La zi

    În campus

    Engleză, Azerbaidjan

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctor în filozofie își propune să promoveze absolvenții să fie cercetători și savanți capabili să genereze idei de cercetare critice, creative și originale și să formuleze propuneri teoretice pentru cercetări academice extinse în domeniul afacerilor și managementului, care să conducă la o contribuție semnificativă în mediul academic, industrie și societate.

    • Hangzhou, China

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul de la Westlake University în programul de matematică oferă sprijin și cercetare privind tehnologiile perturbatoare și inovarea în big data, inteligența artificială, calculul cuantic, știința vieții, medicină, producție și alte domenii. Cercetarea în matematică include rezolvarea problemelor fundamentale în teoria numerelor, algebră, geometrie, analiză, topologie, ecuație, probabilitate și fizică matematică și aplicarea acestora în alte domenii din statistică, modelare matematică, calcul științific și cercetare originală de ultimă oră în științele aplicate.

    • Singapore, Singapore

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul SMU în Afaceri (Management General) este un program de doctorat executiv preeminent pentru liderii, managementul superior și managerii din Asia care doresc să concureze pentru viitor. Cunoștințele noastre aprofundate, cercetările relevante și expertiza cu privire la dezvoltarea economică rapidă și provocările Asiei oferă o experiență academică dinamică și un angajament la cele mai înalte niveluri.