Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi Doctorate în Astrofizică Part time 2019/2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Astrofizică Cu jumătate de normă 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Astrofizică

Universidad de La Laguna

Programul de doctorat în Asrtrofísica este rezultatul fuziunii dintre doctorat anterioare în Astrofizică și Fizică Programul de doctorat Structura materiei. Ambele progra ... [+]

Programul de doctorat în Asrtrofísica este rezultatul fuziunii dintre doctorat anterioare în Astrofizică și Fizică Programul de doctorat Structura materiei. Ambele programe de doctorat au Menționarea de excelență al Ministerului Educației și Științei.

Justificare din titlu

Contextul științific, academic și social Propunere Titlu să îndreptățească

Programul de doctorat în Asrtrofísica prezentat este rezultatul fuziunii dintre doctorat anterioare în Astrofizică și Fizică Programul de doctorat Structura materiei. Ambele programe de doctorat au Menționarea de excelență al Ministerului Educației și Științei.

Uriașa puterea internațională a cercetării în astrofizică la Institutul de Astrofizică din Insulele Canare, în principal datorită cercetătorilor care au fost instruiți în acest centru. Acest lucru a fost posibil datorită punerii în aplicare a unui program de doctorat de succes, care sa format în ultimii ani, o proporție de immensa astrofizicieni spaniole.... [-]

Spania Santa Cruz de Tenerife
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză