Filter
Doctorat
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Astrofizică Cu jumătate de normă în Spania 2019/2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Filosofie în Astrofizică Part time în Spania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Astrofizică, Spania

Universidad de La Laguna

Programul de doctorat în Asrtrofísica este rezultatul fuziunii dintre doctorat anterioare în Astrofizică și Fizică Programul de doctorat Structura materiei. Ambele progra ... [+]

Programul de doctorat în Asrtrofísica este rezultatul fuziunii dintre doctorat anterioare în Astrofizică și Fizică Programul de doctorat Structura materiei. Ambele programe de doctorat au Menționarea de excelență al Ministerului Educației și Științei.

Justificare din titlu

Contextul științific, academic și social Propunere Titlu să îndreptățească

Programul de doctorat în Asrtrofísica prezentat este rezultatul fuziunii dintre doctorat anterioare în Astrofizică și Fizică Programul de doctorat Structura materiei. Ambele programe de doctorat au Menționarea de excelență al Ministerului Educației și Științei.

Uriașa puterea internațională a cercetării în astrofizică la Institutul de Astrofizică din Insulele Canare, în principal datorită cercetătorilor care au fost instruiți în acest centru. Acest lucru a fost posibil datorită punerii în aplicare a unui program de doctorat de succes, care sa format în ultimii ani, o proporție de immensa astrofizicieni spaniole.... [-]

Spania Santa Cruz de Tenerife
Septembrie 2019
Engleză,Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză