$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Audit

Un doctorat, cel mai înalt nivel de realizare academică în majoritatea domeniilor, implică studii intense timp de trei ani și elaborarea unei teze. Alegerea de a continua studiile într-un program de doctorat, puteți obține beneficii semnificative pentru cariera ta. Ce este un doctorat în audit? Domeniul de audit pregătește elevul să intre într-o carieră axată pe auditul intern și… Citeste mai mult

Un doctorat, cel mai înalt nivel de realizare academică în majoritatea domeniilor, implică studii intense timp de trei ani și elaborarea unei teze. Alegerea de a continua studiile într-un program de doctorat, puteți obține beneficii semnificative pentru cariera ta.

Ce este un doctorat în audit? Domeniul de audit pregătește elevul să intre într-o carieră axată pe auditul intern și extern, care sunt în esență investigații aprofundate pentru o afacere. Este vital ca studenții să cunoască principiile economice, fiscalitatea, contabilitatea, sistemele guvernamentale, politicile de afaceri și sistemele de informare. Este foarte frecvent ca principiile auditului să fie utilizate în domeniul asigurărilor.

Câștigarea unui doctorat oferă studenților multe beneficii carierei lor. În plus față de absolvenții calificați pentru salarii mult mai mari, un doctorat le permite, de asemenea, să obțină poziții mai avansate. De asemenea, face posibilă săriți mulți ani de avansare lentă, pentru a începe să lucrați mai repede.

Costurile asociate cu câștigarea unui doctorat în audit diferă destul de puțin pe baza mai multor factori, motiv pentru care este înțelept să cercetați mai multe programe înainte de înscrierea într-una. Pe lângă școală și program, țara de studiu va influența, de asemenea, taxele și taxele.

Prin obținerea unui doctorat în domeniul auditului, sunteți pregătit să introduceți oricare dintre cele mai multe tipuri de carieră. Poziția cea mai simplă este un auditor al unei societăți de asigurări. Alte poziții în domeniul asigurării sunt posibile și cu acest tip de educație. Multe companii angajează absolvenți de audit pentru a servi drept analiști datorită competențelor lor impresionante de investigare și de gândire critică. Un fundal de audit vă poate permite să deveniți un creator de politici sau un educator.

Începeți la doctoratul dvs. în domeniul auditului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Candidatul ar trebui să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de audit în domeniul auditulu ... +

Candidatul ar trebui să dezvolte competențe de specialitate aplicate în stăpânirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de audit în domeniul auditului. Un candidat calificat ar trebui să arate dovezi ale lucrărilor științifice originale și independente. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 4 ani
Engleză
Feb 2023
31 Oct 2022
Campus