$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Banking

Un doctor de filosofie este una dintre cele mai mari premii academice oferite la majoritatea universităților. Majoritatea programelor de doctorat necesită ca studenții să fi absolvit o diplomă de master înainte de înregistrare. Un grad de doctorat poate fi obținut în trei ani de studiu cu normă întreagă. Ce este un doctorat în domeniul bancar? Este un program academic de nivel îna… Citeste mai mult

Un doctor de filosofie este una dintre cele mai mari premii academice oferite la majoritatea universităților. Majoritatea programelor de doctorat necesită ca studenții să fi absolvit o diplomă de master înainte de înregistrare. Un grad de doctorat poate fi obținut în trei ani de studiu cu normă întreagă.

Ce este un doctorat în domeniul bancar? Este un program academic de nivel înalt axat pe procesele și procedurile legate de sectorul bancar. Cursurile se pot concentra pe finanțe, economie, servicii pentru clienți și alte principii necesare pentru o bancă de succes. Cursurile exacte efectuate în acest tip de învățământ pot fi studiile avansate în domeniul bancar și bancar, sistemele bancare și financiare, principiile bancare, istoria sectorului bancar mondial, principiile și conceptele pentru sectorul bancar corporativ și dreptul bancar. Unele universități pot oferi cursuri încorporate în cercetare, prelegeri, discuții și disertații.

Luarea unui nivel înalt la nivel de bancă poate ajuta studenții să se pregătească pentru o carieră academică sau profesională. Abilitățile dobândite prin această educație, cum ar fi abilitățile cantitative, comunicarea și conducerea, pot face absolvenți mai mulți candidați competitivi și consumatori savvieri.

Nu există costuri universale pentru un program de doctorat. Adesea, școlarizarea depinde de școală, locația, programul și durata acestuia. Dacă solicitanții doresc să obțină o estimare, pot solicita direct universitățile.

Elevii care studiază bancare la nivel de doctorat sunt adesea pregătiți să preia roluri de conducere în industrie. Unii absolvenți pot folosi această educație pentru a deveni profesori, brokeri, clienți de relații cu clienții, directori de corporații bancare, analiști financiari, manageri de control al creditelor, cercetători bancari, statisticieni și directori de servicii pentru clienți. Posturile anterioare de învățământ și de muncă ale cercetătorilor pot juca un rol important în carierele pe care sunt în măsură să le urmeze după absolvire.

Programele de doctorat sunt oferite online și în campus la universități din întreaga lume. Dacă sunteți gata să aflați mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
HCMC Banking University
Orașul Ho Chi Minh, Vietnam

Doctorat internațional program în domeniul bancar - finanțe - iPhD BF - este un program de formare în cooperare între Universitatea din Bolton - Top 10 din Marea Britanie - și ... +

Doctorat internațional program în domeniul bancar - finanțe - iPhD BF - este un program de formare în cooperare între Universitatea din Bolton - Top 10 din Marea Britanie - și Universitatea bancară Ho Chi Minh City (BUH); este primul și exclusiv program internațional de doctorat specializat în domeniul bancar - finanțe în acest moment, care este acreditat de Ministerul Educației și Formării din Vietnam. iPhD BF speră să iPhD BF speră să ajute studenții postuniversitari să abordeze standardele internaționale de cercetare sub îndrumarea unor profesori de prestigiu de la Universitatea din Bolton, precum și de la universitățile partenere ale BUH din top 1% din lume în Marea Britanie și Franța, SUA, Australia, Noua Zeelandă. -
Doctorat
Vietnameză, Engleză
Campus