Filter
Doctorat
Belarus Minsk Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Doctorat de Top in Minsk Belarus 2019

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Belarus ofera cele mai bune învățământul universitar în special de relația consolidată lector-elev. Acest sistem de învățământ nu numai că a atras studenți din țară, dar, de asemenea, studenții internaționali. Această țară are 15 de universități cu Universitatea din Belarus, universitate de top din țară.

Minsk este șeful centru educațional din Belarus. Ea are numeroase instituții de învățământ superior, care cuprind de universități naționale majore. Instituțiile de învățământ superior cu specializare în fiecare disciplină pot fi găsite în acest oraș.

Caută Programe de Doctorat in Minsk în Belarus 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Belarus
Minsk
Tip de studiu
Ritm
International University

Facultatea de Relatii Economice Internationale si Management este foarte popular în rândul absolvenților de liceu din Belarus și din țările din apropiere. ... [+]

Doctor în economie și management industrial

Facultatea de Relatii Economice Internationale si Management a fost creat în anul 2006. În prezent, există 759 de studenți full-time curs și 2.400 de studenți curs de corespondență de la facultate.

Facultatea are trei departamente:

Departamentul de Logistica Catedra de Economie și Management Departamentul de Economie Internațională și Finanțe

Facultatea de Relatii Economice Internationale si Management este foarte popular în rândul absolvenților de liceu din Belarus și din țările din apropiere. Ei procesului de predare bine echilibrat și bine proiectat, curriculum și cursuri livrate de către personalul academic cu înaltă calificare adăuga la imaginea pozitivă a Universității. Majors oferite la programele full-time și part-time curs sunt:... [-]

Belarus Minsk
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză