PHDSTUDIES

Compară 3 Doctorate în Bioștiință

A obține un doctorat de filosofie (PhD) oferă studenților cu cel mai înalt nivel de educație și mijloace de specializare într-un anumit domeniu. Acest grad necesită cercetări ample și prezentarea de noi descoperiri pe un anumit subiect, permițând unui student să fie recunoscut ca expert în domeniul său.

Ce este un doctorat în Bioscience? Un doctorat în Bioscience echipează studenții cu abilități în cercetarea de laborator și aplicarea practică a metodologiilor. Prin acest grad, elevii pot participa la cursuri, seminarii și sesiuni de laborator pentru a înțelege pe deplin biologia celulară și moleculară, agrobiozitățile și fizica. Elevii pot alege să se specializeze într-o varietate de domenii, inclusiv bioinginerie, biologie celulară și moleculară, producție vegetală și horticultură, printre altele. Cu o gamă largă de interese disponibile, studenții pot fi potriviți cu un consilier pentru îndrumare adecvată.

Doctor în Bioscience prezintă o oportunitate unică în rândul forței de muncă. Persoanele fizice sunt cercetători profesioniști până la sfârșitul diplomelor lor, capabili să comunice în mod clar și eficient punctul lor de vedere, împreună cu abilități analitice puternice și un ochi pentru detalii.

Obținerea unui doctorat în Bioscience durează de obicei trei ani, iar costul variază de la școală la școală. Este important să vă asigurați că este programul potrivit cercetând atât școala, cât și programul oferit.

Există multe oportunități pentru un individ cu un doctorat în Bioscience. Există, bineînțeles, calea academică și a deveni profesor. Sau există opțiuni pentru a deveni cercetător cu o companie de biostiințe, alimente sau tehnologii. Există, de asemenea, oportunități pentru specialiștii în domeniul datelor și specialiștii tehnici din industria științei. Cu abilitățile de comunicare dobândite în cadrul programului, este, de asemenea, posibil să se facă jurnalism sau publicații, în special companii științifice sau medicale. Acest grad deschide multe căi pentru o carieră potențială.

Universitățile din întreaga lume oferă un doctorat în Bioscience, dar dacă preferați un program mai flexibil, vă recomandăm să luați cursul online de la o varietate de instituții. Pentru a vă înălța activitatea de învățământ, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

 

 

 

 

3 Rezultate din Bioștiință Filter

Doctor în filosofie în biosisteme și biodiversitate

University of Lethbridge
Doctorat
Sept 2020
<
48 luni
Engleză
Campus

Ph.D. în Biosystems și Biodiversitate este livrat de Facultatea de Arte și Știință. Elevii din acest program sunt în mod normal supravegheați de către membrii Facultății în ur ...

Citeste mai mult

Ph.D. în Bioscience

King Abdullah University of Science and Technology
Doctorat
<
Normă întreagă
<
30&nbsp;-&nbsp;42 luni
Engleză
Campus

Programul Bioscience joacă un rol cheie în abordarea multor provocări globale abordate de KAUST, cu un accent general pe ceea ce numim Biologie Adaptivă sau studiul mecanismel ...

Citeste mai mult

Doctoratul în Biosciences

Universidad de Sonora
Doctorat
11 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Obiectiv general: Formarea cercetătorilor de nivel înalt pentru a desfășura în mod independent cercetarea științifică și tehnologică, cu o capacitate largă de a contribui la c ...

Citeste mai mult