PHDSTUDIES

Compară 3 Doctorate în Biodiversitate

Numele Doctor de Filosofie este un pic de nume greșit, deoarece mulți beneficiari de doctorat nu studiază de fapt filosofia. Acest grad este un grad profesional de doctorat, care poate dura oriunde de la patru la opt ani pentru a finaliza. Aceasta necesită cercetări și dedicare extinse.

Ce este doctoratul în biodiversitate? Este studiul diverselor ecosisteme și impactul lor asupra diferitelor medii. Studenții explorează peisaje naturale și dobândesc teorii și metode de conservare a acestor medii și organisme diverse. Orice program de doctorat necesită o mulțime de cercetări. Un doctorat în biodiversitate nu este diferit. Nu este neobișnuit ca programele de grad să combine biodiversitatea cu ecologia, conservarea sau știința socială, deoarece se completează bine între ele. Elevii explorează subiecte precum evoluția și biodiversitatea, managementul habitatelor și parazitologia.

Elevii care studiază biodiversitatea învață de obicei să lucreze independent, să proiecteze proiecte de cercetare și să prezinte idei în mod coerent.Mulți studenți își găsesc competențele de comunicare și pot sintetiza mai ușor ideile complexe. Elevii învață adesea abilități de conducere valoroase, în timp ce în același timp învață să accepte critici. Acestea sunt toate abilități utile de a avea în orice mediu.

Timpul necesar pentru a obține un doctorat poate varia foarte mult de la un elev la altul, iar costurile pot varia drastic între programe. Cea mai bună modalitate de estimare a costurilor este să contactați școlile de interes și să discutați cu consilierii de admitere.

Carierele în biodiversitate abundă. Indiferent dacă sunteți interesat să deveniți profesor sau să lucrați în domeniu, un doctorat în domeniul biodiversității prezintă multe opțiuni. Elevii caută adesea locuri de muncă ca ecologiști, conservatori și cercetători. Destinatarii unei astfel de diplome se pot găsi ca oceanografi, ofițeri de conservare, zookeeperi sau consultanți de mediu.

Dacă vă place conservarea și mediul înconjurător, luați în considerare realizarea unui doctorat în domeniul biodiversității.Cea mai bună modalitate de a afla mai multe informații este să căutați programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Biodiversitate Filter

Doctor în filosofie în biosisteme și biodiversitate

University of Lethbridge
Doctorat
Sept 2020
<
48 luni
Engleză
Campus

Ph.D. în Biosystems și Biodiversitate este livrat de Facultatea de Arte și Știință. Elevii din acest program sunt în mod normal supravegheați de către membrii Facultății în ur ...

Citeste mai mult

Dr. În biodiversitate și conservare

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Scopul doctoratului în Biodiversitate și conservare este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în do ...

Citeste mai mult

Doctorat în Biodiversitate și Conservare

Universidad de La Laguna
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Spaniolă
Campus

Doctorat în domeniul biologiei are o lungă tradiție la Universidad de La Laguna . Programul "Biodiversitate și conservare" este susținut de linii consolidate și echi ...

Citeste mai mult