Filter
Doctorat
Iran Tehran Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Doctorat în Bioinformatică Part time in Tehran Iran 2019

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Bioinformatica se ocupă cu aplicarea de metode informatice pentru a face sens a sistemelor biologice. Ea a devenit un element-cheie pentru industria, în special în era post-genomica.

Acesta este cunoscut sub numele de Republica Islamică Iran. Este în Asia de Vest. Educația aici este centralizat, cu K-12 educație este supravegheat de către Ministerul Educației în timp ce învățământul superior este supravegheat de Ministerul Științei și Technology.According la SCImago, Iranul ar putea locul patru în lume în ceea ce privește producția de cercetare până în 2018.

Capitala Iranului, Teheran este renumit pentru oportunitățile de afaceri în plină expansiune și platforme de avansare in cariera. Prin urmare, universitățile, cum ar fi Universitatea din Teheran sunt dedicate pentru a oferi cea mai bună educație pentru a pregăti tinerii pentru lumea in curs de dezvoltare.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Bioinformatică Part time in Tehran în Iran 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Bioinformatică, Tehran

Studii
Locație
Iran
Tehran
Tip de studiu
Ritm
University of Tehran, Kish International Campus

Bioinformatica este o știință interdisciplinară la interfețele științelor biologice, informaționale și computaționale, utilizează calcule pentru a înțelege mai bine biolo ... [+]

Introducere

Bioinformatica este o știință interdisciplinară la interfețele științelor biologice, informaționale și computaționale, utilizează calcule pentru a înțelege mai bine biologia. Bioinformatica implică analiza datelor biologice, în special a ADN-ului, a ARN-ului și a secvențelor de proteine. Domeniul de bioinformatică a cunoscut o creștere explozivă începând cu mijlocul anilor 1990, determinată în mare măsură de Proiectul genomului uman și de progresele rapide ale tehnologiei de secvențiere a ADN-ului. Tehnologiile recente și noi generează seturi de date biologice de rezoluție tot mai mare, care dezvăluie nu doar secvențe genomice, ci și abundențe de ARN și proteine, interacțiunile lor unii cu alții, localizarea lor subcelulară și identitatea și abundența altor molecule biologice. Acest lucru necesită dezvoltarea și aplicarea unor metode computaționale sofisticate. Bioinformatica folosește abordări computaționale pentru a analiza modelele din datele biologice și pentru a crea modele complexe de activitate biologică, inclusiv încercările de a elucida funcțiile genelor și interacțiunile lor în Pathways genetice. Se așteaptă beneficii sociale pe scară largă din exploatarea bogăției de noi cunoștințe privind mecanismele genetice ale vieții și procesele conexe.... [-]

Iran Tehran
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză