PHDSTUDIES

Compară 3 Doctorate în Bioinformatică

Un doctorat este cel mai înalt nivel de realizare academică în majoritatea domeniilor. Înainte de a vă permite să vă înscrieți într-unul dintre aceste programe, trebuie mai întâi să finalizați programe de nivel inferior; în majoritatea cazurilor, acestea includ o diplomă de licență și o diplomă de masterat.

Ce este un doctorat în Bioinformatică? Acest câmp sprijină biologia, concentrându-se pe partea de informare a lucrurilor. Elevii învață cum să creeze sisteme informatice și instrumente software care organizează și analizează informații biologice și date. Elevii din acest domeniu învață despre informatică, tehnologia informației și biologia, precum și despre aplicațiile din toate domeniile. Rețineți că candidații pentru programele de bioinformatică ar trebui să aibă deja o înțelegere fermă a programării și informaticii.

Absolvenții de programe de doctorat beneficiază de dezvoltarea abilităților care deschid noi oportunități de carieră și salariu crescut. Pentru domeniul bioinformatic, aceste abilități includ programarea, analiza și gândirea critică pentru interpretarea datelor și o înțelegere a biologiei și a mediilor naturale ale lumii.

Costul înscrierii într-un program de doctorat variază în funcție de mai mulți factori. Înainte de a vă înscrie, este înțelept să cercetați modul în care situația dvs. specifică va afecta taxele și taxarea unui program de bioinformatică. Trebuie să țineți minte școala, programul, țara și durata studiilor.

Dacă vă dedicați bioinformaticii, probabil că aveți o carieră ca specialist bioinformatic. Aceasta este poziția responsabilă de dezvoltarea și implementarea sistemelor computerizate de bioinformatică și de interpretarea datelor. Există și alte poziții care se bazează mai mult pe biologie sau pe tehnologia informației decât pe echilibrul ambelor. Acestea pot include biolog sau specialist IT.

Pentru a vă continua educația în bioinformatică și pentru a atinge cele mai înalte posibile, găsiți un program care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Bioinformatică Filter

Programul de doctorat cantitativ Biosciences

Graduate School of Biosciences Munich
Doctorat
<
Normă întreagă
<
3 ani
01 Aug 2020
Engleză
Campus

QBM caută să pregătească o cohorta de tineri oameni de știință care, în timp ce sunt ferm ancorați în disciplina lor acasă, sunt bine pregătiți în mai multe abordări și stilur ...

Citeste mai mult

Doctor în Bioinformatică și Genetică

Kadir Has University
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Biologia, biotehnologia și biosciențele s-au dezvoltat rapid începând cu anul 2000. Pentru a gestiona datele produse, tehnologia informatică este necesară datorită cantității ...

Citeste mai mult

Doctor în Bioinformatică

University of Tehran, Kish International Campus
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Bioinformatica este o știință interdisciplinară la interfețele științelor biologice, informaționale și computaționale, utilizează calcule pentru a înțelege mai bine biologia. ...

Citeste mai mult