Filter
Doctorat
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Biologie marină Cu jumătate de normă în Spania 2019/2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

biologie marină este studiul vieții plantelor și animalelor în habitatele de apă și a ecosistemelor. Studenții care studiază biologia marină, de asemenea, să învețe despre astronomie, biologie, ecologie, geologie, oceanografie și zoologie, în scopul de a obține o mai bună înțelegere a vieții oceanului și tot ce le conține.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Diplome Doctorale în Biologie marină Part time în Spania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Biologie marină, Spania

Universidade da Coruña

Scopul programului de doctorat este de a instrui cei mai buni specialiști și cercetători în domeniul științei, tehnologiei și de gestionare a mării, în diferite aplicații ... [+]

Introducere

Acest program de doctorat a fost creat în cadrul Campus de Excelență Internațional „Campus do Mar“ răspunsul din cele trei universități din Galicia și nordul Portugaliei (Aveiro, Minho, Tras-os-Montes e Alto Douro), CSIC și IEO, de a crea un absolvent de oferta cu o viziune globală și de planificare multianuală, natura internațională și transfrontalieră, care devine atrage studenți de diferite naționalități, care ia în considerare agregarea instituțiilor create în jurul Campus do Mar ca țintă de nivel de doctorat formă preferată.

De ce studia gradul

Scopul programului de doctorat este de a instrui cei mai buni specialiști și cercetători în domeniul științei, tehnologiei și de gestionare a mării, în diferite aplicații economice și sociale, generatoare de cercetare a calității și a impactului internațional și să ofere cele mai bune industrie instrumente pentru a îmbunătăți competitivitatea lor pe o scară globală.... [-]

Spania A Coruña
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză